IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Јел могуће да један обичан фајл у фотошопу са 5 лејера заузима 150 мегабајта? А други са дупло више и пун курац ефеката заузима 17?
    а слике приближно исте величине

Озбиљно, јел ми нешто није у реду са програмом, подешавањима? немам неког искуства са фотошопом а ово ми се чини као ненормална величина фајла, овако има да за два мјесеца набијем сто гига на хард

2. Nije ništa nerealno, opusti se, tebrex, wrw je velika rezolucija slike

kucaj reduce psd size ako te baš brine veličina i ako baš moraš svakodnevno da šalješ fajl preko interneta, u suprotnom, ne znam što bi se opterećivao

3. ма ништа само питам, нисам знао да могу бити толики фајлови.
    па то је једино проблем ако аплоудујем, видјећу како да смањим фајл.

ево сачувао у неки ТИФФ формат, тродупло мање

4. Stavi da se aplouduje i idi radi nešto u kući, brzina aplouda raste proporcionalno vremenu koje ne provedeš pred računarom, lično sam se uvjerio ;-)

5. генијалан и шаљив савјет, а сад имаш ли неки практичан?
    е ово је онај твој портабл фотошоп, ти си крив за ово

6. ма ништа само питам, нисам знао да могу бити толики фајлови.
    па то је једино проблем ако аплоудујем, видјећу како да смањим фајл.

7. Dok me kritikuješ, moglo se aploudovati jedno 30-ak MB. I ne šalim se, ako aploudujem veliki fajl, nađem drugu obavezu u kući. Primjer: Na mail.ru imam 100 GB clouda, od čega sam popunio 60 GB bluz muzikom. Šta misliš, koliko je trebalo vremena da se sve to aplouduje? Dakle, fino stavim naveče ili kad izlazim iz kuće i boli me kurac.

8. шта мене боли курац што ти аплоудујеш 60 гигабајта музике на мејл.ру? де сконцентриши се

иначе одличан је онај портабл

9. Kako nam suptilo reče da je muzika koju sluša Bluz iz fazona trve sam ja a vi ste govna jer slušate Cecu. Celtik nemoj pls

10. Bohore, ne vidim tvoj komentar, magla neka i tako to. Sutra možda pročitam.

11. KAZANE DABOGDA SE UNEREDIO

12. Lolčina
    Da ti deda kaže...

13. Autobuse, skečeru jedan. Pomognem ti da nađeš Fotošop koji radi, onda me zajebavaš. Jbg, ja takve stvari ne radim ljudima :-(

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.