IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Autobus nece da te poveze vise sto ga vredjas.Ce ti treba put od LE do BG za manje od 1K din pa ce ga molis zato pusti ga da radi svoj poso ionako je vec umoran od 24casovne voznje.Cuo sam da se na ruski cloud brze aploduje 15 puta u odnosu na mediafire,rapid,4shared,dropbox i ostali pri istoj brzini neta.Ruski imaju sposobnost da 10 puta uvecaju upload brzinu koja je sakrivena od strane telekoma i tako u potpunosti iskoriscavaju upload potencijal.

2. celtic
    Autobuse, skečeru jedan. Pomognem ti da nađeš Fotošop koji radi, onda me zajebavaš. Jbg, ja takve stvari ne radim ljudima :-(

Па хвала ти за фотошоп, ево баш сам ову слику у њему направио

3. Samo ga koristi. Ako nekome treba link, proslijediću vrlo rado.

4. Pomagajte braćo molim vas, izludeo sam. Kad god otvorim Google i kad želim na bilo koji sajt da uđem, uspem, ali samo da uđem na sajt, ništa više od toga, čim bih kliknuo na recimo prijavljivanje na Vukajliji, pojebalo bi se nešto i sve se svede na ovo:
    http://www.dodaj.rs/f/o/Lh/2PDlcUae/2222.png
    Znači, prvi put dok je zagrejano može da učita stranicu, ali ništa više. Jedino mogu da uđem normalno na Fejsbuk i na Mocartov sajt. Sve drugo jebeno neće da mi učita. Šta bi to moglo biti? Ima li iko rešenje neko? Da li mogu virusi na to da utiču? 900 puta otvaram i zatvaram Google da bih išta uradio.
    Isto je i sa Internet eksplorerom, samo što on zamrzne, a ne iskače ovo sranje.

5. Da li postoji neka zastita za zadnju stranu laptopa? Imam neku mat boju po kojoj se vide otisci prstiju i lako se grebe pa jel postoji neko cudo da je zastitim?

6. двокомпонентни лак за паркет, озбиљно

7. maćori verovatno bi nekad u životu i želeo da otvori tu zadnju stranu, krkni epoksi i neće ga sveti allah otvoriti
    uzmi neku foliju ka' za ekran

8. зајебавао сам се хахаха, гдје то да стави на лаптоп

9. Capoon u međuvremenu zalepio laptop za patos, sebe za laptop, umire od gladi i razmišlja da sebi pregrize ruke

10. zalepio sam se za sto

11. ljudi imam nenormalnih problema sa iskačućim prozorima, reklamama i ostalim sranjima, ne mogu normalno da koristim pretraživač uopšte. Antivirus uključen, pop-up bloker i ad-blocker uključeni, ništa ne pomaže

12. Verovatno ti se nesto instaliralo samo. Idi na listu programa i vidi jel sta novo i nepoznato instalirano i izbriši ga, obično bude mali faljl od par kb.

13. ma nisam instalirao ništa osim piratskog football managera 2015 sa pouzdanog rumunskog sajta

14. Meni ovaj iobit uninetaler deluje sumnjivo.

15. Mestro ima ovu sliku (hidden lake) prirode na desktopu
    http://hd.wallpaperswide.com/thumbs/hidden_lake-t2.jpg

neko je guglao "nature wallpapers", "best wallpapers" po ovome mogu zakljuciti da se ili on ili neko ko koristi ovaj lap top bavi nekim poslom. Kojim poslom maestro,cvrsto se drzis tog tvog posla verujem da imas i sestru, imate lakirane stepnice u kuci ili neki bas lakirani deo namestaja imate li firmu, neku manju porodicnu? eno gore ima microsoft dodatak za preslovljavanje i serbian lanuage pack i dodaje sliku na dodaj.rs. Po svemu ovome mogu zakljuciti da Maestro uopste ne jebe onliko koliko pise ovde.