Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa ok svaka marka ima neki svoj OS kažu LG ima najbolji zaboravio kako se zove sad, al generalno ovaj filips isključivo zbog ambilajt jer to je njihova tehnologija a i video to kod kumare doduše neki stariji filips al ogroman baš i dobra fora sa tim osvetlenjem pozadinskim što baca na zid
Smart ne smart nebitno, ako ima nesto ekvivalentno sa OLED ekranom uzmi to jebes ambilajt samo svetleci gimmick.
LG ima modele sa oled ekranima, imam jedan ne znam napamet koji al veliki i tanak, slika nebo i zemlja u odnosu na LCD
ima svoj os al onda si limitiran da instaliras kojesta jer ne prihvata android aplikacije
sto znaci da si osudjen na taj njihov bedni store i neces istaliras recimo nesto tipa film plus ili brauzer neki tipa brave bez reklama da ti radi jućub
taj ambilajt je cista kozmetika jebo to, imaš na temu to pručiš za bilo koji tv da imaš za slavu da ukljucis
kako nebitno, ne daje isti kvalitet slike ako sam obrađuje signal ili vuče sors jebem te
Jeste to kelte al tebra ne daje mi se +700€ za tv i to najjeftiniji OLED na tržištu ovde
samo bilde daje te pare za plastikaju
*kinesku plastikaju
Dobro ću gledam još neke do fazon 300€ max plafon sve preko toga sviranje kurcu proseravanje
znam da ortak nista nije mogao da instalira na tom nekom hisense smartu sa svojim os sve je zaključano i ofišl je sav sadržaj. Nači kad pustiš jućub jebu te reklame i ostali spam onda ti bolje dođe da imaš taj android box gde možeš sam da instaliraš šta ti treba
znaci treba gledati neki os koi podrzava .apk. U suprotnom ne treba ti smart samo gledaj dijagnolau, rifreš i rezoluciju/osvetljenje nači primarne karakteristike
https://i.ibb.co/hRq7Rx29/Screenshot-2025-11-24-234351.jpg
i ovaj titan sa filipsa ne može instalira apk
Imao sam ja philips ambilight, uzeo pre tipa 5 godina, dao matorima eno radi i dalje super. Ambilight super stvar, mozes da podesavas da reaguje na sliku, zvuk, staticna boja, a mozes i da ugasis. OS koji ima svakako podrzava Netflix, YT, amazon i sl, dakle sve ono sto mladez iste, naravno ako ti je to bitno.
Na tvom mestu bih jurio neki hisense ili tcl, bilo brdo nekih popusta sad, mini LED po mogustvu za vrh kontrast i hdr, mislim da je imalo i za 50k da se nadje. Ono sto nisi rekao je budzet, velicina i namena
jel ide i pretplata na taj hajsens za jućub gratis lol
Ne ide kao sto ne ide ni za jedan tv, o cemu pricas ti
Galantni de radis u gigatronu ili tehnomaniji?
Gigatronu
brt pa svi ti uredjaji podrzavaju netflixe i govna, pitanje je da li fercera van okvira.
Skeletor gleda nesto do 300e, koliko vidim nebitno mu da bude smart, 43 inca da bude, da ima taj fensi ambilajt ocigledno mu to najvaznije od svega lol
nije rekao ono ključno a to je šta planira da gleda, vrv ima neki mts box koji planira da udžeka u to govno da može gleda rts tekme i neke filmove na b92
https://ananas.rs/proizvod/philips-televizor-50pus8057-12-50-4k-ultra-hd-ambilight-android-sivi/752520
Eo ti 37000 din 50 inca ambilight android
toeto rispektara
još 5dina garancije, ćao ćaci
rešili smo henzou kolica jok nećemo skeliju tevea