IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Imas na Serbian forumu dosta toga.

2. Skinuo sam Age of Empires III Gold edišn, instalacija prošla bez problema. Kad sam krenuo da pokrenem igru traži MSXML 4.0. Sad je problem jer ne znam gde da ga smestim. Nema automatski određenu lokaciju nego traži da ja odredim a ne znam đe treba da ga turim da prostiš. Ken sambadi help mi ?

edit: evo i slika
    http://i.imgur.com/FWb15tX.png

3. Jebač se razume u to juri njega. Slabo lajferiše pa je igrice doktorirao.

4. kako ne znas gde da ga smestis? skinuo si pa instaliras msxmx ili ti trazi igrica da joj pruzis putanju?

5. Nema veze snašao sam se.
    Da brišem, beznačajno je.
    Omašio sam instalaciju.
    Debil.
    Obrisaću za pola sata.

6. Baš je u novom broju Sveta Kompjutera izašao jako opširan članak o tome. U glavnom su to multiplatformske aplikacije, mada nisam koristio ni jednu, trebalo bi da rade na kompu.
    Evo lista pa isprobaj redom :
    Wunderlist
    Any.do
    Teuxdeux
    Checkmark

Još jednom. Nisam siguran da će raditi na računaru pošto su pre svega aplikacije za androide

7. Ljudi, đe mogu skinuti fontove koji podržavaju kirilicu i neošišanu latinicu? Treba ženi na laptopu, pa reko da budem fini (ahm-kh-kah).

8. trebalo bi da imas implementirano u operativni sistem pa makar to bio xp. Mislim da 98 nije imao latinicu i cirilicu a xp cirilicu. Davno je to bilo.
    Win7 ima. Samo treba da podesis jezik unosa teksta. Language bar

9. Nisi skonto, buraz; treba mi puno drugih fontova i džabe, neću samo ove preinstalirane, mejnstrim su mi nekako. Dakle....

10. Ja sam uploadovao ove fontove, imas preko 1000 cirilicnih fontova...
    Imas i stil iz srednjeg veka i tako te.
    http://www.speedyshare.com/wCcvm/cirotf3.zip

11. C0a, fala, sve fercera ko zmaj. Haug.

12. Фала и од мене, додуше нисам пробао, али ће да ваља :))

13. Koliko su prave DrDre slusalice? I neka preporuka za bubice, crkle mi ove..

14. Pa vidi ne znam za koji će ti kurac to. Imaš mnogo kvalitetnije po manjoj ceni. Potraži malo po netu, prelistaj kataloge ne budi lijenčina :D

15. Jel zna neko neki program za pravlljenje kataloga? Profi, da moze da ga odradi da bude nesto na fazon onih Oriflejmovih i sl.

16. Pojavilo mi se na kompu build 7061 is not geniun, kako da sredim to?

17. el ti sedmica operativni? koliko ja znam, to znaci da operativni sistem nije aktiviran.

18. Skini sa neta win7 loader , pokreni ga, izaberi tamo tvoju verziju windowsa i za minut ces sredis problem.

19. Evo otisao sam properties i nista pise da je guniun sada.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.