Football manageri

1. DX i frejmvork jesam, sad ću da probam i drajvere.

2. I onda, kad ti utera kurac komp zbog novih, nestabilnih drajvera, roll back, as usual.

Ja skinuo onaj Pekijev torent, stoji mi tamo, gleda me, doziva, a ja učim. Mamu mu jebem, sve glasniji, a ja sve povodljiviji.

3. Sta sam u primetio u vezi dovodjenja trenera, skauta i staff-a uopste, sto ja na pocetku svakog sejva radim.
    U verziji bez peca (verzija 14.1.1), ona koja ne radi, kao slobodni mogu da se nadju bas dobri treneri, sa 4,5 pa i 5 zvezdica, bez problema.
    Sa pecom (verzija 14.1.2) retko koji od tih dobrih trenera uopste postoji, a i oni koji postoje su zauzeti.
    U ovom linku sto je dao Peki, pored skinova, postoji i novi pec (verzija 14.1.3), i intersuje me da li je neko to instalirao i kakva je situacija sa tim pecom?

4. 14.1.3. је најбољи печ и управо о њему сам причао кад сам рекао да нема багова и да све ради како треба.

5. E jebiga. Jel mogu da ponovo instaliram fm, ubacim ovaj novi pec i posle samo da ubacim ovaj stari sejv iz 4.1.2 verzije? Ili moram opet sve iz pocetka?

6. Neće pa neće. Sve ti jebem.

7. Sve šljaka k'o bombona. Fala, Peki.

P.S. I dalje Giggs skida glave, haha.

8. Imam tradiciju da na svakom menadžeru probam sa Bradford City-em, na 13. po drugi put. Zna li neko na brzinu da izbifla igrače koje valja dovoditi u 4. englesku ligu.
    p.s. ako mislite da sam retard što nisam skinuo 14 recite mi i dajte link za skidanje

9. Nesto mi jebeno nije jasno.
    Kada sam prvi put skinuo fm 14, instalirao sam ga bez peca, i krenuo da igram samo da vidim kakav je. Krenuo da se zamajavam oko pronalazenja trenera i nalazio vrlo lako vrh trenere(4,5 i 5 zvezdica). Ostalo mi je u pamcenju da kad sam trazio trenera za tehniku, namestim da trazi samo one sa ocenom 20 i izbacivao mi je Vujadina Boskova i jos jednog, nebitnog. Uglavnom, uopste odlicne trenere sam mnogo lako nalazio.

Kada sam instalirao onaj prvi pec (onaj sto je Stevan stavio printscreen i pitao se da li da skine, sto mu nudi nosteam) sve se sjebalo. Nijednog normalnog trenera nisam mogao da nadjem. Onda sam instalirao onaj drugi pec, sto je Peki preporucio, nadajuci se da ce da se vrati kako je bilo, ali ista situacija. Onda sam izbrisao fm i resio da instaliram opet, i krenem kao na samom pocetku, bez peca, da vidim da li ce biti neke promene. Uradim ja to, odem odmah da proverim da li ce da mi nadje Boskova u onom staff search-u, al kurac. Nema Boskova, vec samo onog drugog lika. Trazim Boskova u onom gore searchu, nadje ga uredno, ali onde dole kad ga trazi, nece da ga prikaze.

Sta se jebeno desilo?!

Gde se sve nalaze fajlovi igrice u sistemu da ih pobrisem i vratim sve na "nulu"? Jer ovo nije klasicna instalacija, i ne mogu da izbrisem FM iz control panela, jer ga tamo nema, vec samo onaj folder gde se "instalira" igra. Pretpostavljam da fajlova ima i u sistemu, cim on pamti moje ime i prezime i lige koje sam birao, a pre toga sam izbrisao igricu.

10. Moraš srediti registar windowsa. RegCleaner, CCleaner, ASC, Argente, pokreni neki od njih, očisti i probaj ponovo sa igrom.

11. Kada sam instalirao onaj prvi pec (onaj sto je Stevan stavio printscreen i pitao se da li da skine, sto mu nudi nosteam) sve se sjebalo. Nijednog normalnog trenera nisam mogao da nadjem. Onda sam instalirao onaj drugi pec, sto je Peki preporucio, nadajuci se da ce da se vrati kako je bilo, ali ista situacija.

To su isti pečevi koliko ja vidim, verzija 14.1.3.

Je l' ima neko ideju šta da drndam da mi ne bi izbacivao fatal eror?

12. U čemu je problem kada se igra pokrene, u task menadžeru u procesima stoji "fm", ali nikako ne otvara igru?

13. To mi se dešavalo s trinaesticom. Samo isključi to u task menadžeru i pokreni opet (ako je to ono što mislim da jeste).
    Inače, ono za grbove je samo trebalo da sredim u prifrnsizima, ali sam zaboravijo. Fala na infromaciji u svakom slučaju.

14. Rađeno je to više puta, i računar je restartovan, opet isto.

15. Šta je ispalo na kraju? Može li se igrati pirat ili da ovih dana kupim original disc, pošto planiram?

16. Krenuo kao sa Lidsom nešto, i onda mi sine.

Fulam.

Iz prostog razloga što ja moram da koučujem Berbatova. I dalje kukam što je otišao iz Jedinstva.

17. Peč 14.1.3 radi maksimalno dobro, 20. oktobar i sve ok. Hvala Pekiju i ostalima.
    Par sitnica: Matić u Barsi za 14 miliona, Levandovski u Barsi za 26 miliona, a Subotić u Atletiku iz Madrida za 8 miliona. Transfer roka Leiva u Sitiju za 32 miliona.

18. Онај први печ, са принтскрина који сам окачио, дефинитивно не ради пос'о. Избрисао га, отишао опет на ностеам.ро, скинуо тај 14.1.3 и тај стварно шљака.

Е сад се бацам на озбиљно играње, редси до титуле!!1

Transfer roka Leiva u Sitiju za 32 miliona.

Мислим да ћу почети са покушајем да обавим ову продају :) Мада ми је солидно играо на тринаестици.

19. Pošto kažete da se može igrati free, odustao sam od kupovine, ko ga jebe.
    Elem, pošto sam 3 skoro tri FM-a propustio, da pitam neke stvari.
    Da li se grafika isto instalira? Da li treba isključivati 3D kao preventivu crashingu? Da li treba onaj jedan file obrisati da bi postojale normalna nemačka i japanska reprezentacija?

20. Aj mi objasnite,što dje i kako da skinem i instaliram...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.