Football manageri

1. Ma gledao sam sve sto ima na internet, ali PRC! Nećeju me, ja oću, ali oni me nećeju.

Pitao sam ako ima neko van ovih lista sa interneta neku preporuku.

2. Skontao sam jednu stvar - ukoliko odbijaš velike klubove kada žele pozajmicu nekog tvog igrača taj igrač se povrijedi u rekordno kratkom roku. Krnetu su mi urnisali, Fejsu sklonili na mjesec dana, malog Vitasa na 3 mjeseca.... Gomna kapitalistička, CIA namjestila!

3. Ijuuuuuuu, Obožavaoče, šta to bi? Si im stavio kamikaze za trenere? :D

Oce mi dati neko kreka?

http://www.fileserve.com/file/n2DqvT3/Football.Manager.2012.CRACK.ONLY-SKIDROW.rar

4. Auuu koji baksuz Obožavaoče. Ali vidim da si odrešio kesu za Kvekveskirija. :D

5. instalirah devetare...valjda mi nisi neki demo uvalio :)

6. Pu, majku im, ništa pametno ne znaju da pitaju na konferenciji. Ta je l' vam nezgodno što ste žensko? A kako se osećate kao ženski menadžer? A da mi popušite hipotetički falus? Opet s Arsenalom, za početak deljem rezervni tim, videćemo kako će ići.

7. dovedi cavanija storm sa persijem jebe u picku

8. Pu, majku im, ništa pametno ne znaju da pitaju na konferenciji. Ta je l' vam nezgodno što ste žensko? A kako se osećate kao ženski menadžer? A da mi popušite hipotetički falus? Opet s Arsenalom, za početak deljem rezervni tim, videćemo kako će ići.

Арсенал поприлично јебе са адекватним појачањем у средини, и то баш баш средини ЦМ, центар и плеј, све остали би био вишак осам напада можда, али само можда, мада и гоша није на одмет.

9. Ja se samo nadam da i dalje vazi prorocanstvo da ulazimo u EU tamo negde oko 2017-e kao sto je bilo u proslim menadzerima jer sam vec u trecoj sezoni uspeo da nagruvam vise od pola stranaca u Zvezdu, u protivnom sam ga naebo.

10. Ijuuuuuuu, Obožavaoče, šta to bi? Si im stavio kamikaze za trenere? :D

Ne znam koji im je andrak, ali ja ne mogu normalno nijedan meč da odigram! Imam samo dve nerešene i pored ovoliko sranja, dobro guram u LE, ali ovo počinje izuzetno da me nervira! Skoro svi su se povredili baš na utakmicama! I to se desi da se na jednoj povrede po trojica kao na ovoj slici što sam ranije okačio http://i.imgur.com/BR5Ca.png.

Auuu koji baksuz Obožavaoče. Ali vidim da si odrešio kesu za Kvekveskirija. :D

Dao sam nekih 500, 600k, i dobro je igrao baš, dok se nije povredio... A u ligi sam za sada drugi sa 20 bodova ispred mene Vojvodina sa 21. Moja gol razlika 25:4. Morao sam da menjam formaciju zbog silnih povreda i kartona, pa sam sa 4 3 2 1 prešao na 4 1 1 2 2. Inače, prodao sam Kaluđera za 700, 800k i tim parama doveo još neke igrače, tako da mi je budžet ostao na nekih 900k.

11. vodim Lids,kao i uvek kad počnem prvu igru na novom menadžeru..dok ne osvojim LŠ,ne prestajem.
    elem, imam problem koji me IRITIRA i previše. Kad odem da vim profil nekog igrača, pa klikćem,klikćem,klikćem...i onda opet moram da škljocam skroooz nazad da bih se vrnuo na početnu tačku,a to me nervira strašno. jel može to da se isključi i da mi bude kao na prošlom menadžeru?

12. Ja sam skontao da je meni tu nešto sjebano, jer meni recimo Čaušić košta 2,3 m.

13. 4 milke u oktobru 2011.?

Pfffff.....

14. I mene nervira Buksno, mislim da ne može.

15. 'Оће л' неко бити љубазан да ми upload-ује (ако је уопште могуће то извести) "sr-fm2012.r37" из оба пака? Скинуо сам игрицу са оног сајта - manemoj.com, ал' неће да ми покрене инсталацију, каже тај фајл сјебан.

16. ne moze buksnomanijace....takodje mi je to trenutno primarni problem u zivotu :)

17. E svako ti danas 'oce biti menadjer!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.