Football manageri

1. Ako može, ja sam za. A mogu li se tekme prijateljske kao igrat'? Pa da mi napravimo našu ligu ovde, prijavimo se i igramo tekme i bodujemo se.

2. Mogu, mogu. Ali ne znam da li ste vi igrali sa svojim ortacima. Ja sam cepao sa ovim mojima, i kad god nisam bio host, imao sam velikih problema sa kočenjem neta. 'Nači ortak ima SBB-ov net od 10MB i džaba, jebe pa jebe. Kako hoćete. A šta misliš Ninka pod "napravimo našu ligu"? :)

3. ako je može igrati...ja sam za

4. Pa Blejk, pitam može li npr da se odradi da ja sa tobom odigram preko neta tekmu, bez uključenja u neku ligu. I tako da mi igramo međusobno pa da se bodujemo i da bude kao liga. A ako ne može, onda jebiga.

5. Aaaaaa. :) Pfff. Sećam se da sam na nekom ranijem Menadžeru igrao protiv jednog ortaka nekoliko prijateljskih, ali ne znam da li može na ovom. Na ovom sam samo igrao ligu sa ortacima. Aj probaću da proverim.

6. To za hostovanje je smor, 2 čovjeka da igraju je kul ali sve preko toga je teško bagovanje i gubljenje živaca.
    Gazimudo koji ti je nick na forumu tamo, inače ja sam do skora bio admin tamo.
    Što se tiče kupovinje originala, 30 evra jes mnogo, ali ako uzmeš u obzir da je ovo igra koju možeš igrati 365 dana u godini i nije mnogo, bar po meni.

Inače igra će na steam-u da se kupi mimo foruma biti sigurno 50-60 evra, ispod sigurno neće ići.
    A ne znam koliko ste upućeni, poslednji peč koji je krekovan za fm12 je 12.0.4, inače taj peč je izašao nekada prošle godine u decembru, svi koji koriste pirata nemaju mogućnost novih transfera koje update nudi i još mnogo ispravki. Iskreno mislim da će se na krek ove godine čekati dosta više nego inače, čak je kroz nekoliko tekstova koje je direktor SI-a Miles postavio moglo zaključiti da će se desiti možda i nešto veoma neobično a to je da se igra uopšte ne krekuje, svašta je moguće.

7. Весли има ја да их крекујем паповком са тавана из ђедове куће не буде ли игра била бесплатна.

8. To za hostovanje je smor, 2 čovjeka da igraju je kul ali sve preko toga je teško bagovanje i gubljenje živaca.

To i jeste fora. Tuča bi izbila oko toga ko bi hostovao, realno. :D Ninka, ja ili sam ćorav ili to ne može da se odradi. Vesli, koliko vidim, ti mu dođeš k'o neki stručnjak za ovo čudo, el mogu bre ovde preko neta da se igraju prijateljske, a da ne kreneš onako ligu?

9. Naravno da može, ti učitaš new game, kreneš sa nekim timom i odmah napraviš prijateljsku utakmicu, kada to uradiš preko hamačija ti se drug pridruži i uzme tim i rokate prijateljsku, to je najjednostavnije što može, na taj način se na forumima igraju razna takmičenja.

Devetare ne znam šta da ti kažem, kod nas na forumu nešto glavni admin cimao okolo i nama moderatorskom timu nabavio fm13 po cijeni od 10 evra, pa pošto i ja spadam tu dobijam fm poprilično jeftino. :)
    Što se kreka tiče, ne znam ni sam, vjerujem da će prvi peč, tj. prva igra biti krekovana, sve poslije je teško za povjerovati.

10. Чекај, значи тиш имати фм13 ?
    Ђе ти 'но живиш да навратим :Д

11. Naravno da može, ti učitaš new game, kreneš sa nekim timom i odmah napraviš prijateljsku utakmicu, kada to uradiš preko hamačija ti se drug pridruži i uzme tim i rokate prijateljsku, to je najjednostavnije što može, na taj način se na forumima igraju razna takmičenja.

Pa ja ti rekoh bez tog pravljenja. :) Naravno da znam za to. A i ja budala pitam... 'De može drukčije. :)

12. Gazimudo koji ti je nick na forumu tamo, inače ja sam do skora bio admin tamo.
    Što se tiče kupovinje originala, 30 evra jes mnogo, ali ako uzmeš u obzir da je ovo igra koju možeš igrati 365 dana u godini i nije mnogo, bar po meni.

Isti ko i ovde. Al sam vise posmatrac, nego sto sam aktivan. Posto zadnjih meseci ne igram FM, jer sam mnogo ispita popadao zbog njega, nisam dugo bio. Odigram tamo neku kladionicu kad se setim, i pitam ovako nesot kad mi treba.
    Pa izracunah ja malopre, nije mnogo nesto manje od 10din dnevno za igranje, fora je samo na kamari ovih 3500din koje treba za uzimanje. Inace ja sam uzeo prosle godine, i ne kajem se uopste, sljakao ko lud, a ja se osecao kao BOSS :D

A prijateljske su smor ,jer je timovima drugacija motivacija, pa tako moze neko sa slabijim timom da pobedi velikana iako cak nije ni neki poseban takticar ili sta ti ja znam..
    Sto se tice medjusobnog igranja,najbolje je skupiti se u igraonici pa opiciti :)

13. Sto se tice medjusobnog igranja,najbolje je skupiti se u igraonici pa opiciti :)

Što je najjača fora, ako nas ima dosta ovde iz BG-a... :) Mada, opet, treba to dosta igrati, a i nije to k'o CS, treba vremena, jebemumater. :) Ma nije ni trebalo da spominjem to za međusobno igranje. Jednostavno je previše sjebano.

14. Ili ona varijanta,kao sto rade na serbian-fm. Ne znam kako tacno funkcionise. Uglavnom, neko napravi database, svi krecu od istog, uzimaju jedan tim, i imaju odredjen broj sejvova. Na kraju se dostavi save game, i pogleda se ko ima najvise titula i tako toga..

15. Je l' ima neka fora sa težinom ostvarivanja transfera, jer mi je PSG upravo tražio 101 milion za Pastorea, Lil 75 za Hazarda, a Atletiko 110 za Falkaa. Čini mi se da nije bilo tako pre lolo.

16. Ne znam, ja sam stigao do sezone 2022/2023. i trenutno sam u Junajtedu. Već zadnjih pet sezona sam tamo, ali mi se čini da ću da napustim ekipu na kraju sezone, pošto mi ističe ugovor, a nešto nemam više motiva pošto sam uspeo da osvojim FA kup, jedinu stvar koju nisam osvojio tokom tih pet godina.

17. Hvala na odgovoru lolo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.