Football manageri

1. Људи, мени заузима 3,6 гб, а свима 2,6. У чему је цака ?

2. MULTI Football Manager 2013 ( FM 2013) UNLOCKED oво скидам са вареза, ај помагајте.

3. ЈЕ ЛИИИИИИИИИИИИИ, ДА НЕ СКИДАМ ЏАБА ПОМАГАЈТЕ!

4. Скидај Деветару, то је само отпакован рар фајл, и овај од 2.6 кад се отпакује испада толико...

5. Е то, скинух већ 2 гб па да се не цимам џаба ако није :)

6. SKida se kod mene poslednjih par megabajta od onih 2.3GB. Ja sam uzeo link sa sajta skidrowgames tako da kontam da nema frke nikakve :D

7. Skinuto,instalirano,krekovano, pokrenuto. Zbogom zivote u narednih par meseci.

I zdravo noci, budi mi sto duza :D

8. Е јебем му матер, игрица је пуна багова... Изаћи ће неки фикс сигурно, избацује на све стране, невероватно срање. Ја сам чак и играо неких пола сата сат, док ме није избацило, сви се жале да их избацује на почетку, док се лиге креирају или кад треба да се кликне оно да се састанеш са особљем у клубу... Ништа од ове непроспаване ноћи :(

9. Meni zabo kad sam kliknuo da izadjem a pre toga da sacuvam.

10. Није ваљда да је толико избаговано? Јебем му матер, изаћи ће печ ускоро.

11. ma bice peceva koliko ocete,tako da opusteno..

12. Već počinjem da se plašim da ne bude nešto slično kao sa FM 11, ja FM 11 od bagova nisam mogao da igram...

13. Не ради ми овај јебени што сам скинуо, дајте други линк.

14. skini sa skidrowovog sajta. Imas tamo link i za fm i za crack.

Inace, opet mi zabo kad sam isao na quit. Morao sam opet komp da resetujem..

15. Ma ne vredi ljudi, ja sam sve pokušao, nikom ne radi, ne gubite vreme. A i ako baš rešite da pokušate nikako ne klikćite na meet your staff, tu zakiva sve.

16. Ја ћу због тих багова да се стрпим још пар дана док не изађе печ. Овако ћу само да извадим кулер и да га поједем од нервозе, а после слаба вајда :)

17. nači zajebava a? jebiga, za pola sata mi reče bitcomet da će skine, pa javljam utiske.

18. Ma ne vredi ljudi, ja sam sve pokušao, nikom ne radi,

Odakle ti to da nikom ne radi? Skinuo torent, instalirao i krekovao bez problema.
    Igra meni radi, jedino zabode komp kad hocu da izadjem. Al opet, to je bolje nego da uopste ne mozes da udjes :D

19. Pitanje, da li ste svi skidali sta sterijinog linka FM?

Koliko sam uspeo da nađem, krek zabada ukoliko nije skidrow fm. E to je fora. samo nešto nije ok sa skridrow torentima, jer je užasno spor daunloud. bem ga u oko

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.