Football manageri

1. @ blejk

Kopiraj ć odavde,pa ga kopiraj tamo kad treba. :)

@ Bacje

Vec ti je automatski odabrana, prvi red u prozoru ti to pise

2. Не могу уопште да кликнем на Confirm, сива ми је та опција.

3. Сад оће, направио сам нову игру.

4. znači prepuno bagova. ništa, čekamo peč,apdejt, bolji krek, vatevaaa

5. Курац, јопет неће. Чекам ја тај фикс, нећу црћи без менаџера.

6. Sad i meni kresuje. Loadujem igru i kliknem na continue, on izbaci neki crash, kurac palac. Cekam i ja neki fix, ovo je nepodnosljivo.

7. a taman se svi ponadali..ne kapiram, svaka menadžerica što se pojaljivala nije bilo problema nikakvih, ne znam čemu sad ovakav palamud.

8. Menadjer nie realan. Ja preko nekog programa podesio sebi budzet na 200 miliona maraka i niko nije rekao kako mrzi moj klub jer je vestacka tvorevina. Cak su me voleli i vise od nekih prirodnih klubova koji su nastali erozijom zemljista

9. Ni meni neće, jebem mu dete. Sutra ću da tumaram knezom, možda ima na cd-u. U međuvremenu, aj neko nek mi baci link do kreka za FM2012.

10. . Sutra ću da tumaram knezom

Nemoj da se cimaš bzv. Greška je do igre, ne do kreka, koliko stvari stoje. Očekuje se ili apdejt ili krek fiks. Ako je ovako brzo izašao krek, vrlo brzo će izaći i fix ili apdejt.

11. Evo upravo sam se uverio u sve ove probleme koje ste naveli. Dakle, čekamo fix. PU!

12. http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2013-discussion/107752-football-manager-2013-patch-13-1-2-released.html

fejsbuk me obavesti dima neki peč. saće vidimo dal valja.
    edit: il ovo samo za oriđiđi igricu.
    edit2: kako se skida ovo pičkumaterinujebem?

13. To ti je za oriđinal. Skida se preko stima, ako imaš isti. Tako da mi obični smrtnici čekamo da neko to dovati, skine i nama ga prosledi

14. Ali zašto se jebeno ovo dešava? Nijedna menadžerica nije do sad ovako bagovala.

15. Ovi iz Sege zajebali nešto. Bagovao je malo jedan fm, tada cm recimo 05 ili 06. Isto ovo, samo posle dve ipo sezone. Ali je problem bio lako rešiv. Valjda će ovih dana da ovaj update postane dostupan i nama i eto igranja

16. Mene sad poceo da izbacuje iz cista mira. Dok ucitavam izmedju dana. Izbaci mi neku poruku za crash kurci palci dll, i izbaci me iz igre. Tako svaki put,na istom mestu, sa vise razlicitih igara.

17. Ako ovako baguje i original,onda mi je drago sto ga nisaam kupio.

18. Jok. Čeka se da se odradi ovaj update što si ti gore kačio. I možda novi krek.

19. Ajde vise nek zakrpe...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.