Football manageri

1. Izađe li ispravan krek ili zakrpa, da znam da bagovito ne instaliram?

2. Није још изашло ништа ново. На неким форумима данима причају да би сутра највероватније требало да изађе, али јебем ли га...

3. Па добро, таман довољно времена да се поскидају лого пекови, фотке играча, скинови и то. Много лепше кад се тако игра, они лудаци са ФМ Србија већ све спремили за 13ицу.

4. Meni je ortak skinuo sa nekog privatnog torenta, a krek je onaj što je okačio obožavalac fanova. Njemu radi sve u fulu, a meni zbog malo rama izbacuje iz igre na svakih par minuta, pu!

5. Ja kupio u knezu danas sve radi u fulu. Oduševljen sam kolko su ga dobro odradili! U ovom su uneli najveće promene do sad, KIDA! S Partizanom se pravi ozbiljno ozbiljan tim TROMZO ĆE BITI JEBAAAAAN!!!!!!!!!!!!

6. Bolja dvanestica. Ovo ne jebe.

7. 'Bem gi majku štrokavu, garant čekaju da ovi izbace još neki peč pa da đuture krakuju.
    Samo da ne izostanu zimski transferi ko prošle godine.

8. Arlovski koliko si platio?

9. Arlovski, radi li? Ja ga sad kupio, ali nisam pri kompu, pa ne mogu još uvek da ga instaliram.

Capoon, 200 kinti košta.

10. Kurac radi! Sad kad sam se vratio sa šljake sednem onako željnički da igram, sve ide lepo, ne izbacuje mi gde i ostalima, ja se uživeo, tražim igrače, pravim taktike, kad ono prva evropska tekma i izbaci mi jebeni eror. Ja probam opet ispočetka, i opet, i opet! Popizdeo sam! JEBENI FM! Još mi onaj mentol u knezu kaže radi sto posto, niko im nije vraćao, jebem im sve baš!

11. То ти је тај менаџер који смо и ми скинули Арловски, није могао други да ти прода. Стрпите се, набуџите логое, скинове, дресове, фаце играча и то. Скините неке тренинге са нета, таман спремни да уђемо.

12. Još on meni lik prodaje priču kako to neki njegov radi krek, a ja idiot znam da me laže, al želim da verujem u njegove glupe laži... Jooojjj živote!

13. Ви сте испали будале што сте куповали пиратски цд, а нико на јебеном свету не може да игра пиратску верзију. Боље да сте додали 30-40 китни и купили крмачу Лава.

14. Ne znam za vas, ali mene ubija ovaj novi fm. Milion opcija, milijardu podešavanja, više obaveza, informacija i posla nego što ima pravi menadžer. Sve je bilo lepše i bolje pre, kupiš, prodaš, namestiš tim i igraš, a sad ti treba 20 min da bi uopošte krenuo tekmu.
    Planiram da nađem peč sa igračima iz 2012 za fm08 i da pičim, ovo nema smisla...

15. На коју фору теби ради? Јеси ориђиђи игру купио?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.