Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Aj meni pošalji kad ustaneš.
Da li ovaj sto se kurci da igra bez bagova i dalje nije naisao na bag tacnije kres?
Ako nije,nek mi posalje u pvt link do tog kreka.
Gazimudo, taj krek smo probali Gusti sok i ja i ne radi, tako da nemoj uopšte da se cimaš.
Ne valja krek. Odigro ja jednu, posle toga mi izbacuje crash dump.
Ako nije,nek mi posalje u pvt link do tog kreka.
Nisam ja za tebe "ovaj"!
Nisam rekao da nema bagova, izbacuje mi crash dump povremeno, recimo na svakih 4-5 dana igranja, zato mi je i uključeno autosave na jedan dan. Ja sam to povezao sa tim što imam samo gigabajt rama, mada je moguće da je i do igre.
Izvini sto sam te nazvao "ovaj", nisam mogao da se setim nicka, pa mi ovo prvo izlete iz prstiju. Ispade seljacki stvarno.
:D
Jel ima neko do jaja net da napravi da igra nas par neku ligu? Uzmemo osrednje ekipe i cepamo. Svaki dan u odredjeno vreme...
Ko se pokaje, ima oprost. :D
Verovatno sam mnogo glup, ali treba mi help...
Kako da blokiram? :D
Gde ti to piše?
U uputstvu.Instalirao sam i krenuo i samo mi odjednom izbaci destkop, ugasen fm. Kad sam probao da izbrisem ne moze, neki fajl kao ne moze da se izbrise jer ga koristi drugi program,a sve moguce sam iskljucio..ne znam koji mu je...
EDIT: skapirao sam zasto ne moze da se obrise, pa sam obrisao,sad cu opet da ga instaliram...
+1... jebem im kevu jako... Jel ima neko neki torent za skidanje da radi?
SRBIJA ČEKA KREKFIKSA!
Није изашло, још се чека.
Krekofiks, zvuči ko pajd ortak Asteriksa.
Dzaba. Ne postoji valjan krek. Ili pljuni 30e za oriđinale ili čekaj do kraja meseca za krek. Tako nešto pročitah, mada, skidrow tim sigurno ne bleji kod kuće i piše komentare. Ali šta znaš, ili neko troluje milione ili će biti fiksa do kraja novembra.
Realno mogli su ga napraviti do sada 100%. Nešto mi tu dismr.
garant im platili da sačekaju još koji dan, dok ne prodaju još koji oriđiđi.
SKIDROU I REJZORU IZDAJO! IZDAJA NARODE IZDAJA!
Ja sam hteo da uzmem original, 3340 mislim da košta ili tako nešto, ali onda sam otišao u život i popio sve pare.
Je l' skidao neko dresove, ambleme i ostala muda? Ako jeste, dajte link.