Football manageri

1. oš da proslediš taj mejl? ja sam haker, ako se u to računa paljenje kompa :)

2. Gusti aj ga baci posle na net, pa mi šibni link...;)

3. Prvo da izvidim radi li :) Ako ne, onda odoh u planinu mesec dana dok ne iziđe neki drugi krek :)

4. Nisam ništa podešavao, instalirao igru, sredio krek i to je to.

5. Imaš pvt bili, pa šibni mejl :)

6. A jebiga, osvoji titulu u inat Manćinijevim šeicima. Dovedi nekog dobrog štopera, jer ako se Vidić povredi, evo vidiš kakvu rupu ima Junajted ponekad bez njega.

7. Čelsi jebe mame, mlad tim, a dobar.

8. Za FM imaju vrhunski tim. U stvarnosti nikako da me impresioniraju igrom,ali su daleko najbolji tim ako se gledaju imena , uz Siti na FM-u.

9. Ortak igra sa Sitijem, kaže da je jako teško, ovima moral pada kao penis na prizor nudističke plaže za štićenike gerontološkog centra. Svi zvezde, svi hoće da igraju, obaviš izmenu i igrač hoće da raskine ugovor.

10. Ja ću prvo da kidam sa Njukastlom, imaju prejaku ekipu, verujem da su je vrh uradili, a posle naravno s Dortmundom u pokoravanje Evrope...
    I da Partizan naravno, sa Markovićem i Ninkovićem na krilima, milina...

Joj al sam se uživeo. Igra mi se jebeno mnogo!
    Billy dechko šta ćeš na Vuki? Idi igraj menadžer!!!!

11. Ne radi :/ čekam krek fiks. Fora je da od 100 piratskih verzija 2 rade, i bili ima baš tu :D

12. A jbm mu, žao mi je, ljudi. Ruje kad okače na net, to mora da valja...
    Ne igra mi se, smara što je toliko zakomplikovano, a i sporo mi je sve, fali mi rama.

13. Saće padne jedan hejt na Bilija čisto da uspostavim kosmičku ravnotežu!

14. Ma pocece i njemu da steka, kad tad :D

15. Vidite sa Sokom, pa nek podeli krek, možda vam bude valjalo. :)

16. Ma neka, da ne smaramo sad čoveka. Ja se nadam da će usrani fix uskoro da izađe...

17. Ako neko hoće, nek mi šibne mejl na pvt, pa ću mu poslati krek. Ajd dok nisam zaspao.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.