Football manageri

1. Сачувај сејв, обриши менаџера па инталирај поново. Не гарантујем да ће да ради, али не кошта те ништа да покушаш.

2. evo, pokušao sam iste sejvove i kod buraza na kompu, i njemu puca igrica prilikom lodovanja, dok njegovi sejvovi šljakaju bez jebemti.
    kako mi pukli SVI sejvovi odjednom, ne verujem kako je moguće...ništa, idemo iz početka, ali nekom drugom prilikom, sad nemam volje...
    edit: ajvare, ništa mi nije pomoglo, sejvovi su nekako sjebani, a ne znam kako.

3. Људи јел покушавао ико ишта, имал начина да се игра менаџер 2013?

4. samo ako pljuneš kintu za original.

5. Manijake, imao sam isti problem pre skoro god. dana, i mislim da sam se isto zalio ovde. Samo sto sam ja tada imao jedan sejv. Sibao sam do 9-10 sezone i onda je odjednom prslo. Brisao sam te crash dump fajlove, nije pomoglo. Reinstalirao igricu, ni to nije pomoglo. Jedino sto nisam reinstalirao sistem na kompu. Taj sejv mi i dalje stoji, ali nije u upotrebi. Nista ti ne preostaje nego da se oprostis od tih sejvova i da krenes novu igru. Ja do danas nisam nasao resenje za to. Procackaj jos malo po netu, ali mrka kapa. Ako ipak nadjes resenje, ti javi. :)

6. JEBOTE NISAM VIDEO OVU TEMU
    Dobar dan kolege menadžeri!

7. Izbriso sam jebeni menadžer. uželeo sam ga se iskreno, nisam igro od prošle godine, čeko trinesticu pa sam dobio 13 kurca ko i svi ovde, pa instaliram pre mesec dana dvanesticu, opikam 3 pune sezone i puknu mi sejvovi, svi. MRŠ

8. Имам и за четрнестицу.

9. Batalim kad sam krenuo na fakultet, ali neda đavo mira, opet je instaliran... (na vidiku okinjava godine) 2008 balasz dzudzsak i felix okeke. Za siću se dovode u bilo koji klub :) Možda nekom posluži !

10. Ali najjaci mladi je Stiven Defour iz Standarda, ondak imate aaritala iz finske, pablo piatti iz rivera, ever banega iz boca juniors itd... za sve osim banege treba izdvojiti sicu

11. Vest Hem novi stadion nazvao po meni. OPAAAA

12. Tek sam sad video Manijakov problem, meni se tako nesto dešavalo kada se igra ne sejvuje do kraja, odnosno na pola sejva da se ugasi komp ili da se zatvori na ctrl+alt+del, ali su mi uvek rezervni sejvovi radili jer uvek nameštam automatski sejv svake nedelje, i u 3 fajla. Elem, pikalo se malo zimus sa Slogom, uzela se Liga Šampiona, pa da se malo kurčim lolololo. Usput vodim i reprezentaciju i imam 8 naturalizovanih igrača, svi koji su bivši ili sadašnji igrači Sloge.
    Moje zvezde:

http://oi46.tinypic.com/s4qp37.jpg
    http://s16.postimg.org/yqf60k3th/untitled1.png
    http://s10.postimg.org/v13nakkh5/untitled3.png

13. Ja sam u FM 09 doveo opasne igrače, kad sednem, pa 2 sata tražim po svim ligama i selekcijama ispod 23, 21, 19... Holandija obavezno krije nekog dobrog.

14. Ima neko, neki dobar link za fm12?

15. Ja sam u FM 09 doveo opasne igrače, kad sednem, pa 2 sata tražim po svim ligama i selekcijama ispod 23, 21, 19... Holandija obavezno krije nekog dobrog.

Da li je 07 ili 09, jebeš ga, ne mogu da se setim, ali mislim da se lik zvao Mika Aaritalo. Majke je jebao, negde ga iskopah iz pičke lepe materine, Finac je.

16. 07 Mika legenda. :D
    Igra sada u TPS u Finskoj, jebale ga povrede.
    U sedmici OFK osvaja Kup Uefa bez po muke. :)

17. Jel ja jedini imam 13 ?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.