Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Благо теби, ја имам само 11.
Jebte se ja reko izašao krek za 13!
Оћеш крек брате?
Obavezno, siso sam veslo i pušio čamac ceo život ko neki pa jedva čekam da me zajebeš...
Hahaha, jebeno.
Ош ти?
Ja sam dobio bio taj krek već. Lep dan beše.
PRIJATELJI
http://pirati.rs/torrent/8467287/Football.Manager.2013.PROPER-CPY
PRIČA SE U NARODU DA RADI, SMO IMA MNOGO LIČERSA.
Sad 'tedo da okačim, nadam se da će da radi.
Aj probajte, pa javite da li radi.
Je l to opet neka zajebancija kao ona bačeva?
Mene najviše čudi zašto zauzima 6 GB kad bi trebalo da zauzima max 2,5
Ja stavio da se skida pa javljam.
File: Football.Manager.2013.PROPER-CPY
There is not enough space on the disk. (WriteToDisk)
A imam 14 gb slobodno....
Meni na 5%, zasad nema problema
Kojom brzinom ti skida?
Evo turio sam na usb da skida.
Nije mi baš fiksna brzina jer gledam i basket, a i nema sidova, varira od 20 do 200 kb/s, a inače download mi je 500
Не ради вам ово говно, оћете да вам ја дам крек?
Nadam se da ne radi, posto nakon 6 meseci apsitencije od menadzera, nema te sile koja ce me odvojiti od 3 sata pikanja minimum dnevno, a to znaci ZBOGOM PRVI MARKETINZE SINE, ZBOGOM FAXU, ZBOGOM SKOLARINE..
ma zajebi Gmudo sve... život bez menadžera nije život.