Football manageri

1. Igras fm 13 jel da? :)

2. Ja sam tu muku davno batalio (mislim na 13-icu). Mada ni sam ne znam zasto je nisam izbrisao, samo mi zauzima prostor na desktopu. Valjda ne mogu da predjem preko toga da su toliko usrali igricu. Vratio sam se 12-ici, i od tad vise ne hrcem. :)

3. ti si pametan čovek, to ću da uradim i ja. samo što ću da batalim karijeru menadžera neko vreme, bar dok se pojavi 14ica, odnosno krek :)

4. На скидроу сајту изашла четрнестица. Коментара нема, па да питам да ли је већ скинуо неко, јел могуће да већ шљака?

5. Jok, full tek sutra od ponoci...

6. Baš malopre se vraćam gajbi i kažem ortaku, ovih dana bi trebao novi fm. Samo da ne bude sranje sa krekom kao za 13icu. I da bude malo bolji

7. Е, није ни за курац. Крек исти фалш као прошле године, крешује после недељу дана у игри.

8. A koji moj ga onda izbacuju... Jesam paor i neću dam 40 jevreja za fm

9. Много је 40, то се и за 20 нађе, али ако је као прошли, не вреди ни 20 динара, камо ли еура.

10. Kazu ima promena u odnosu na 13-cu. Ja pomagao oko researcha za Pirot tako da ovaj sto je glavni mi reko da ce mi dati da skinem sa njegovog steama oridji posto on nema vremena da igra, ako odrzi obecanje javljam vam kakav je :D A imalo je preko ovih nasih da se uzme za 3550rsd, al posto nisam psaljevina za menadzer a verujem da niste ni vi, nisam hteo da dajem te pare za igricu, posto jos ne radim malo mi je bezveze da dajem pare za igrice.

11. Bilo ono i za 500 kinti da ti da neko da skineš preko njegovog stima. Ali, ja mislim da je 13ica jedini koji me je od 00/01 razočarao.

Ma i da radim, šta ima da plaćam igrice. Za te pare odem u kafanu, napijem se, jedem i platim neku kurvu kamenjarku :D

12. Nekako me je to i pustilo. Ponekad me pukne da igram, ali nema više onih celonoćnih sedenja i gotivnog osećaja. Nije više to to.

13. Upravo to, Leri. Prvi put posle 7-8 godina da ne iščekujem nastavak niti da imam želju da ga igram.

14. Upravo drugar i ja diskutovali o tome kako nema više onog žara koji nas je navlačio da nedeljno provedemo više sati igrajući menadžer nego li spavajući i živeći generalno, kombinovano.

A i žao mi gledati kako sakate ocene Gigsu, jebiga, a čovek u najboljoj fizičkoj spremi od svih na svetu, tehnički.

15. A vi instalirajte 2008-9

16. Dobih betu :D odo da probam pa cu da napisem prve utiske, mada neko vece igranje za vikend, al imam betu samo do 04.
    EDIT: Nista posebno kolko sam uspeo da zakljucim za malo vremena, i zamerka jer nisam mogaoda se snadjem...onaj search izlazi tek nakon kliktanja na lupu (nisam igrao 13. a u 12. nije bil tako...)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.