Football manageri

1. Па ако је реално направљено, онда не мораш да даш отказ, само води Звезду, они ионако до почетка септембра уруче отказ тренеру који је ту пар месеци.

2. Колико кошта оригинал игрица ?

Do skoro kod nasih bilo 3550, sad je 4000.

3. Ово ми се отворило кад сам завршио инсталацију.
    http://www.dodaj.rs/f/y/fm/2tr2lkJQ/fm14.jpg

4. Jel si skinuo taj pec sto ti preporucuje?

5. Не смем лоло

6. Да су ме послали на пајрат беј или кат, одатле бих скинуо, али кад видим овакав неки сајт, утрипујем да ћу закачити неку вирушчину.

7. Скини слободно. НОС тим ти је уз Скидроу најпознатији тим за крековање игрица. Ако те је њихова игра послала на тај сајт и рекла ти да скинеш, скини слободно.

8. Скидам, фала.

9. Je l radi ili ne radi? Ae Laziću, časti nas fm od sledećeg nastupa

10. Si skinuo ovaj pec Stevane, radi li? Ili si navukao neku viruscinu :D

11. Lukas Leiva 24.5 miliona EL OU EL

12. Пробао сам са Сосиједадом прво без печа и прошао сам девети септембар без проблема, ништа се није десило. Али помињали су тамо неки да избацује тридесетог, тако да сам спичио још један одмор, овог пута до 29. септембра, сачувао и наставио. И курац, стварно заблокира 30. Пробао сам онда са печом, исто. Затим сам пробао да дам отказ 29. и успело је. Додао новог менаџера, опет узео Сосиједад, а првог менаџера пензионисао. Срање је што настављаш као други лик, тако да су у сред сезоне ненавикнути на формације које мораш изнова да намешташ. Нема везе што су до тад играли у истој, немају они појма шта је то... Смор. Мислим да нећу да почнем да играм док се не реши ово.

Допуна: Барса купила Матића за 22 милиона, Реал Ришеира Живковића и Виљареал Александра Пантића лоло

13. To Stevane, hvala na objašnjenju. Počinjem večeras verovatno.

14. СИГУРНО РАДИ

Дакле, ово што је качио Стеван, И МОРА ПЕЧ који вам нуде кад инсталирате, иначе крешује. Ако почнете без печа и снимите пре тог 30. септембра, крешује. Дакле, кад инсталирате печ, мора опет да се крене од почетка каријера.

15. El zna neko kako gde da ubacim one grbove iz 13-ice u 14-icu? Video sam da su rekli neki likovi da tako može...

16. Kako se pecuje? Jel treba da se pec kada se raspakuje (ili sta vec), i taj njegov sadrzaj, da se prekopira u onaj nazovi instalacioni fajl, ili samo da se raspakuje i to je to?

17. Blake Griffin
    El zna neko kako gde da ubacim one grbove iz 13-ice u 14-icu? Video sam da su rekli neki likovi da tako može...

Одеш у Мај Документс, Спортс Интерактив, Футбал Менаџер 2014, па тамо направиш фолдер "graphics" и унутра фолдере "players", "logos" и "kits". У прво иду играчи слике играча, у друго грбови, у треће дресови.

Онда одеш у игру и у преференсис, па нађеш тамо где има да се одштиклира "јуз кеш фор блаблабла" и скинеш штиклић, а штиклираш доле "олвејз рилоуд он блаблабла"

electrolover
    Kako se pecuje? Jel treba da se pec kada se raspakuje (ili sta vec), i taj njegov sadrzaj, da se prekopira u onaj nazovi instalacioni fajl, ili samo da se raspakuje i to je to?

Прекопираш печ тамо где ти је игра, дакле баш где је доста фајлова, где је и сам фм.ехе фајл и он све сам одради, замени фајлове које треба.

18. Мени је писало да га прекопирам у фолдер игре, па да га ту инсталирам и то сам и урадио. Пеки, је л' ово сигурно?

Ако почнете без печа и снимите пре тог 30. септембра, крешује. Дакле, кад инсталирате печ, мора опет да се крене од почетка каријера.

Пошто сам мислио да се са Сосиједада пребацим у Ливерпул, али изгледа да ћу морати од почетка, па отказ, па новог менаџера на крају јебеног септембра.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.