Jebač, ako zajebavaš ovaj napaćeni i pomalo nervozni narod ovde i ispostavi se da si nas slagao za taj krek-fiks, jer dnevno odvojim bar po 15minuta guglajući i tražeći po svakakvim forumima neku vesto o kreku i uvek ista priča, mrka kapa....
iscimaću majkemi Ivču plavog ovde kod mene, a on ima one zajebane veze i sa Kosjerićem, ne samo s Valjevom I čačkom, naći će te neki njegov napujdani kreten i prebiće te bez jebemti. dajem ti reč za to:)
a sad, šibni na pvt taj aplod ako uspeš da uradiš nešto, sve najbolje:)
Захтевам бан за јебача због овога. Душевни бол који ми је нанет је огроман, па ја сам цело вече провео тражећи јебене руске торент сајтове од кад је рекао да му је друг одатле скинуо. И не зајебавам се. Јебач или дај линк или се самобануј бар месец дана због овога...
Sad kad do kraja ispadne da je kao onaj moj krek, što kasnije izbacuje pun rac krešdampova...
Није исти, пробао мој ортак и тај.
E onda super. Imaš pivo kad se vidimo. :)
Jebač, znaš li da koristiš dropbox? :D ODGOVORI NAM :D
Jebač, ako zajebavaš ovaj napaćeni i pomalo nervozni narod ovde i ispostavi se da si nas slagao za taj krek-fiks, jer dnevno odvojim bar po 15minuta guglajući i tražeći po svakakvim forumima neku vesto o kreku i uvek ista priča, mrka kapa....
iscimaću majkemi Ivču plavog ovde kod mene, a on ima one zajebane veze i sa Kosjerićem, ne samo s Valjevom I čačkom, naći će te neki njegov napujdani kreten i prebiće te bez jebemti. dajem ti reč za to:)
a sad, šibni na pvt taj aplod ako uspeš da uradiš nešto, sve najbolje:)
I hejtovaće te svi sa teme ako nas zajebavaš. Nemoj da troluješ na ovako osetljivu stvar.
hejt se lako i brzo skida, dok ipak naprsla rebra sporo i bolno zarastaju:)
E ovo strvarno niej tema za trolovanje. Jako smo svi osetljivi po ovom pitanju i živci su nam jako tanki, tako da mojne se zajebavaš! DAJ! :*
Нешто неће људи.
ФИКСУЈТЕ МИ МЕНАЏЕР ЉУДИ ХОЋУ ДА ИГРАМ БРЕЕЕЕЕ!!!
Šta bre neće?! Kako?
Чекајте до сутра јебему матер! Или дођите до Чачка да вам бацим на флешку, са овако шугавим нетом нема аплоуда.
Jebač kad ustanem oću da vidim to, ili ću pojedem komplet lepinju što sam ti obećo sad ako krek radi!
http://www.2shared.com/file/J-q_iWNb/Football_Manager_2013_fix_crac.html
Manje sam tužan i uvredjen bio kada su mi moji rekli da se razvode. Ono me je samo skenjalo. Ovo boli, brate.
Захтевам бан за јебача због овога. Душевни бол који ми је нанет је огроман, па ја сам цело вече провео тражећи јебене руске торент сајтове од кад је рекао да му је друг одатле скинуо. И не зајебавам се. Јебач или дај линк или се самобануј бар месец дана због овога...
Užas. Moj život je uništen. Još uvek se nadam da aplouduje to...
http://i.min.us/il1jaw.gif
MRTVA SI KOKOŠKO!
Ništa drugo ne možeš ni da očekuješ od jebača. Načekaćemo se mi još..