Football manageri

1. Ovo nije za trolovanje, brate. Ovo je nešto suviše bitno u ovom periodu života, da bi mi neko porušio sneška oko toga. Na ovako bitne teme ne bi smelo da se troluje stvaro. Meni ovo uvreda u rangu psovanja keve za ozbiljno.

2. Stvarno si jebena mentolčina! Banovati jebenog Jebača bar na 3 dana ili mu zabraniti postovanje na ovoj temi DOŽIVOTNO!

3. Не знам да л је неко питао за печ за дванеску, можда јесте, појма немам, небитно, само ми га шибните овдје, ЈЕР САМ ЛУД!

4. страшно јак аргумент шабане. Доћи ће до тебе са ориђиђи цедеом ако треба.

5. Vidim odbanovali me, samo da javim da mi nije bila namera da spemujem al' jeste da nazovem jebača ciganom.

6. Nije. Ovo isto kao da si malim izgladnelim crncima rekao da ima 'leba u tom rar fajlu, oni otvore, ono моша. Немој зајебавати црнце.

7. да ли је могуће да сте бановали човека због трола? Стварно нисте нормални, живота ми. Банујте и мене у знак солидарности.

8. s religijom se ne treba zajebavati Slepi.

9. не ложите се бре... Ако ћемо тако онда треба бановати све одреда који су коментарисали ову дефку и зилион других таквих... http://vukajlija.com/monitor/611669

10. не ложите се

11. I dalje boli. A ja ne kapiram da samo SKIDROW tim radi krek. Da niko više na svetu ne radi... Valjda će biti uskoro

12. http://vukajlija.com/forum/teme/24660-football-manageri?strana=47#post_2176693

Јебему сунце, какви Руси, какви курци.... Скидроу ће издати то.... Ваљда.... Ал' Бачје је поштено истурирао масу....

13. ne znam ko je pitao za peč za dvanaesticu sa svim transferima i sranjima. Ima par strana nazad u mom postu. I ima ispod objašnjenje kako se ubacuje u igru, ko ne zna.

Bačje obrnuo krug. Ma izdaće uskoro valjda. Do tad cepam 12. Jurim reala po broju titula LŠ. Još 3...

14. NIJE ISTO!

Word.

Na defki je trolovanje lika koji je klepio glupost, pa mu ljudi samo žele dobrodošlicu na Vuku na oldskul način.

A ovo što je vamo uradjeno je povreda duše sa namerom.

Ako ne igraš FM, onda i ne očekujem da shvatiš. Mi smo sekta jača od Milana i KKK-a, samo se ne kurčimo povodom toga, već u miru opalimo absolut disancu od ljudi i psujemo monitor.

15. Играм менаџера, али се не ложим колико ви... Ви бре нисте нормални. Па нећете умрети за пар дана јебемумиша...

16. Brate da sam ja moderator ja bi ga banovao na mesec, dva čisto da razmisli šta je uradio. Nego kontam da niko od modova ne igra FM ili bar nije toliko naložen(mada ne znam da li je to moguće ili ga igraš do besvesti ili ga ne igraš)
    Jbt sa takvim stvarima kao što je krek za FM se ne igra pogotovo ako se već ozbiljno odužilo i svi ga čekamo kao ozeblo sunce. Igram 12 a mislim na FM13. Sva sreća pa nisam posećivao temu ovih par dana a tek sinoć kad sam video da je banovan i razlog bana dođoh da vidim šta je u pitanju. Preterao ga je vala. Mogu samo da zamislim kako je bilo ovima što su čekali taj njegov krek, fix šta god, ja bi poludeo.

Elem Gusti je l' kad instaliraš ovaj patch za 12 je l' ne briše stare sejvove? Pošto je znalo pre da mi pobriše sve?

17. Ne briše ništa. Razlika je samo pri pokretanju nove igre. Biraš da li ćeš igrati sa ovim promenama, ili sa starom bazom podataka

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.