Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ajvare, radi, evo Parma jebe po Italiji.
SI razvija igru, a pod SEGA se prodaje. Možda je čak i SEGA vlasnik SI, ko zna, ali stoji na posteru igre i dalje Sports Interactive. Svejedno, nek se i oni jebu i krš hakLeri koji ne mogu omogućiti sirotinji da uživa kako dolikuje!
jel tako beše? zaboravio sam, odavno nisam kliknuo na dekstop s ikonicom FM- neki broj...
majkupičku svima tamo.
od čistačice do jebenog vlasnika!
krenuo bih od portira prvo, po redu sve i natenane.
Šteka se kinta? :)
nikad.
Ja uzeo oriđiđi pre dva dana, i pikam ko bog! :P
Trebalo mi sedam sati da instaliram, mnogo su ga dobro odradili, tako da ne verujem da će biti kreka uskoro...
Ja preveo FM 11 na srpski opaaaa!
Ja počeo trinesticu sa Partizanom, nemam igrača starijeg od 19 dina u ekipi. I kidam! Doveo Poletanovića iz Voše dečko jebe! A Mitrović mi dao gol na svakoj tekmi do sad...
СЕДАМ САТИ?! Брате Арловски, оклен толико време за инсталацију? Је л' то због оних печева кураца-палаца?
Zato sto je na disku samo 1.2 gb podataka a ostalo (do 1.8) moras preko stima da skines, i sa mojim netom to je trajalo sedam sati, i onda udjem a ono secka jebe keve. Tako da sam morao ponovo da diyem sistem jer mi je komp bio u kurcu, tako da sam potrosio dva puta po sedam sati i jos sat-dva za sistem, al nije mi krivo... Jebe kako su je odradili!!!
Sad skidam FM13 i interesuje me da li je moguce igrati ovu igru onlajn i ako jeste, je l' moze sa krekovanom verzijom?
Може, наравно. Чак за овај нови не треба крек.
kako je igrati onlajn? jel bolje nego off?
Их! Сто пута!
Jebac, cuo sam da si ti glavni na sajtu za FM 13 Crack. Uputi Sevastokratora, nebilo ti zapovedjeno lolololo
Главни дистрибутер крека.
Vodim Djurgarden i jebe mi se