Football manageri

1. http://vukajlija.com/forum/teme/24660-football-manageri?strana=38#post_2153937

Samo to cu vam reci.
    Original je trenutno najjeftiniji za 4000, a neko je na prosloj strani pomenuo da od nekog moze za 3000,al ne znam koliko je to pouzdano i kako se tom nekome isplati..

2. Pa ne znam, ali lik ima samo pozitivne ocene. I uglavnom samo to i radi, koliko vidim. Tako da sto da ne.

3. ''Let me make this clear to people, SkidrowTeam only intends and will always intend to crack games for fun and educational purposes. In no way will we provide games with updated patches and cracks.''

Kakva gomila slonovskih govana, verovatno zato izbacuju patcheve za Assasins creed i Skyrim na pet dana. Pa ovakve trolove valja javno vešati. Jadno.

4. 30€ FM13.

Ne vjerujem da će te ga naći jeftinije, a pouzdano je 100%, nemate brige.
    Ukoliko se dogovorite samo javite.

Što se tiče crack-a, davno sam napisao da će biti problem krekovati ovaj fm, najveći problem su ti česti pečevi koji se skidaju preko steam-a, a još veći problem je što je igra i na originalu trenutno dosta ubagovana i SI pokušava to da rješi, pa sad kad bi se i krekovala igra ne bi imalo previše efekta pošto će za 20ak dana izaći peč koji bi trebao popraviti veliki broj grešaka, pa bi onda te piratske organizacije da ih tako nazovemo morale sve ispočetka, ono u fazonu ajmo Jovo na novo. :D

5. Instalirajte 12icu i ubacite peč što je Gusti okačio, radi posao.

6. Ja sam upravo instalirao 12icu. A gde je taj peč?

7. Иам ја печ. Ош ти окачим линк?

8. Džavolčiču. :)
    Ajvare, ima nekoliko strana ranije, mrsko mi tražiti.

9. A već sam krenuo da se igram, nema veze.

10. Bili, je l to ovaj peč sa transferima od ove godine za 12icu? Je l to sigurno radi?

11. Ma mrzi me da ubacujem. Neka ga ovako.

12. nabijem im ga majke.

u pičku baš!

13. :gleda u plafon:

I u rč, khm, khm.

14. Nisam ispratio celu temu i imam ultimativno pitanje:

MOŽE LI SE IGRATI FOOTBALL MANAGER 2013?

15. ne može brate, ne može.
    ne može. može, ako imaš živaca, znači ne može.

16. Država d'učini nešto, a SI Games da se jebe!

17. nisu više u SI games, Sega je glavna za sve čini mi se

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.