Football manageri

1. Treba mi pomoć. Dajte nekog MC, do 23 godine i do 5 milki, ako imate nekog kažite.

2. Probaj iz Santosa Arouca se zove (ili tako nesto)

3. Какав МЦ? Дефанзиван, офанзиван, бокс ту бокс?

4. Jebote taj Arouca jos od menadzera 2007-me kobjasnjava na igrici xD

5. Retardiranost ovog menadžera je prešla sve granice. Na overload kad juriš rezultat igrači se dobacuju na svojoj polovini i treba im cirka 30 sekundi da izvedu aut i detaljno planiraju akciju umesto da jure na protivnički gol. Ne znam ko je pisao da ima osećaj da je rezultat unapred određen al to je definitivno tačno. Bukvalno ne postoji promena koja će da donese prevagu ili boljitak, šta god uradio oni igraju isto. I kad igrači upadnu u lošu formu ne postoji šansa da iz nje izađu. Šta god da ja radio oni igraju isto. Konačna ocena je da je ovaj menadžer ubedljivo najgori menadžer još od 2008 a preti i rapsaloj osmici da mu zaazme mesto najgoreg menadžera ikada. Govno jedno neopevano. Raspoloženje igrača apsolutno ne znači ništa. A da ne pričam o tome što nekoj raspaloj ekipi kojoj treba da uvaljaš 5 komada ja ne mogu ni jedan jedini gol iz 25 pokušaja i onda primim gol i sve se odjednom raspadne. Džaba uigranost taktike, ma džaba sve. Igram jednu polusezonu sa jednom taktikom odlično al drugu polusezonu kao da sam skupio 11 klinaca sa ulice. GOVNO!

6. Kako da printskrinujem ali da se vidi menadjer?

7. Normalno, šukneš printskrin na tastaturi, pa ideš u pejnt i nalepiš (paste) tamo.

8. Nece, printskrinuje mi desktop, ali van igrice. Ne hvata fm.

edit: Nasao sam

edit2: Klasican printskrin nece, ali zato alt+f9 i onda on smesti sliku u: my documents\...\football manager 2013\...\screenshots

9. Ne znam onda, meni tako radi bez problema.

10. http://oi44.tinypic.com/30jsqaw.jpg

I kako da se ne nerviram. 14 udaraca u okvir gola, jedan jebeni gol. Oni su imali tu jednu mrtvu sansu i postigli gol. Naravno ne moram da pricam da sam stavio attacking, uveo jos jednog napadaca i jednostavno uradio sve sto je moguce kako bih postigao bar jos neki gol. Ali ne, ni to nije dovoljno..

11. Ne znam da li se i vama dešava, ali 50% golova koje primam izgledaju ovako: Lopta stiže do špica, špic vraća loptu ofanzivnom veznom u nameri da odigraju dupli pas, u trenutku kad vezni dobija loptu oba moja štopera kreću na njega, špic ostaje sam, dobija loptu i izlazi 1 na 1. Istina, igram zonu i presing i logično je da me zajebu na taj način, ali što je mnogo, mnogo je, menjao sam puno toga ali džabe, ruku na srce, i ja dosta golova dajem na taj način.

EDIT: A šta ja tek da kažem za ovo
    http://snag.gy/yh8QQ.jpg

12. Ma ima gomila tripova, ali jebiga, i dalje je zaraza. Ipak jeste retardirano što nema lakih utakmica. Da se razumemo, ne treba meni da uzmem sa Balkan Bukovicom LŠ za tri sezone, igram već dugo menadžera, ali malo je jadno da se svaku utakmicu do kraja nerviram da li ću dobiti...

13. Izvinite, malo sam se kasno uključio, ali ako smijem pitati kojeg menadžera igrate?

14. 13-icu pikamo.

ali malo je jadno da se svaku utakmicu do kraja nerviram da li ću dobiti...

Upravo to. Ja do sada ni jednu utakmicu nisam opusteno odigrao. I nekako kada i pobedim ja nisam zadovoljan igrom igraca. Za ove dve sezone, koliko sam odigrao, na prstima jedne ruke mogu da se nabroje utakmice kojima sam stvarno zadovoljan kako su odigrali.

15. Brate, golman vrhunske ocene ponaša se ko poslednji majmun. Igram protiv Radničkog iz Kragujevca, na Spalevića stavim sve moguće. Znači da ga ne ispuštaju iz zuba i čovek naravno između 3 igrača on da gol.

16. Сезону почињем у квалификацијама за ЛЕ, избацујем Шкендију

1. pitanje : Da li je nekad neko u poslednja 2 menadzera uspeo da sa srpskim klubom ne dobije kao prvog protivnika u evropskim takmicenjima Skendiju?

2. Zasto jebeno uzimate za prvi tim neke Srbe, svi vas kantaju od reda, i onda kenjate da menadzer ne valja.
    Pa jebo mater, uzmi nekog jakog za pocetak, skontaj kako funkcionisu stvari,pa kad vidis sta najvise utice na rezultat onda uzmi nase pajsere,dovodi sve igrace koji ti nisu bili dobri za normalne lige i peri redom.

3. Zasto svi kukakte kako ste namestlili formacije i uradili sve pa opet ne pobedite. Pa koliko biste dugo igrali FM ako biste svakog lakseg protivnika dobili, ponekog favorita iznenadili, a sa ostalim igrali nereseno?
    I ne zaboravite da i ostali timovi skautiraju vas kao sto i vi skautirate njih. Ja protiv najboljih timova nikad ne igram standardnu formaciju, jer znam da ce se oni spremiti za nju. Dovoljno je da umesto formacije 4 3 1 2, igras 4 1 3 2, i njima je to vec razlika.

Daleko od toga da je ovaj menadzer savrsen, al daleko je od najgoreg.. Uzmite Real, City, Barcu (ili tako neke koji imaju ogroman budzet), dovodite sve i svasta ili jednostavno divljajte po ligi , i videcete da nije sve tako crno.. A ne brate, izbaci ti fejnord jagodinu i odma smak sveta, nisam pobedio javor..

17. Gazi, meni nije jasno kako može da pobeđujem u LE, a kući me nakantaju i Radnički 1923 i Jagodina i BSK? Nije logično.

E i koliko sam se sjebao. Stavim im training intesity na high i povredi se 5 igrača. Smejom sam se sam sebi.

18. Pa brate, ti si cigos, kako to da je Zvezda umalo izbacila Bordo, a u toj istoj sezoni pucala od Zlatibor vode, jagodina i sta ti ja znam koga?

Brate mili,to ti je sindrom manjih klubova. U velike tekme ulaze samo tako naprzeni.. Dok je recimo kod PSG obrnuto. U LS igras u grupi protiv recimo Basela i oni mrtvi ladni igraju ko babe i ne pobede..
    Mentalitet igraca je ono sto utice na takve stvari.. Bonus za takmicenje takodje, pogotovo za sirotinjske timove (meni drugi najbolji igrac odbrane naprzen bio u engleskom kupu jer sam im stavio bonus na HIGH, i on kao sirotinja najgora kaze "odusevljen bonusima pa mu daje dodatnu motivaciju na terenu", a ima platu 30k nedeljno..)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.