U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://sungazingorganizacija.weebly.com/index.html sangejzing ili solarna joga,detalje o tome možete pročitati na sajtu a mene interesuje da li neko od članova Vukajlije ili neko drugi blizak ima neka iskustva u vezi toga.
bas neki dan spominjao drug..kaze ..neki lik bleji u sunce i u nedelju dana je pojeo 3 tanjira supe i nista visa.\predvidjam straobalnu buducnost ovome. uskoro cemo ziveti na suncu kako je krenulo
-sine, sta si danas jeo?
-tri kutlace blejenja po 2 sata u sunce, tata
jebeno obožavam sunce!!!!!!!!!!!! nikad nisam čula za ovo, ali deluje primamljivo, sa ću malo da im prošvljam po sajtu...
Ja o tome slušam već izvesno vreme, priče su skoro pa naučna fantastika, lično sam veliki skeptik ali ljudi od kojih sam to sve slušao su sve samo ne dileje i zanesenjaci i zato mi trebaju tudja mišljenja ili još bolje iskustva.
ima asd se pojavila neka varijanta sa drvecem. valjda ako dovoljno radis nesto (ne znam sta, mozda gledas), vidis drvo u bojama i ako je crveno, ono ima puno pozitivne energije i ti mozes da uzmes tu energiju. to su valjda znale maje pa su u sustini njihovi duhovi sad u drvecu i mi i dan danas zivimo sa majama....
o.O
u, super je ovo, a i jednostavno je. sa ću i kevi da odštampam, ona voli sunce... :) hvala alkaloid :)))
Ne zahvaljuj se,treba probati po meni pa da se razmenu iskustva u budućnosti. Ko zna, možda otškrinemo neka nova vrata....
Ma ajte molim vas...
Obožavam da se čvarim na suncu, ali ovo su čiste gluposti i sektašenje.
što bi rekla neka moja rođaka sa sela "ma to je bre neka seksa!". ma ja ću probam, pa kud puklo da puklo! ondak javljam utiske :)
Baljezgarija, kad vam JA kazem. A i da je istina, 'ebo me otac sto bi ja sjedio 4 sata da bio jeo sunceve zrake.
Lemajić, samo molim te turi cvidže :)
ah, pa cvidže uvek, znaš kako sam fotosenzibiLJna! :P
I neki SPF 45, to nemoj da zaboraviš...ipak si ti blaga duša nežne, bele puti ;)
Morate da pazite ljudi, obavezno primenjujte metodu po hrm-u i sve ce biti u redu, ako treba dodatnih informacija, tu je sajt.
Ne želim da oni budu u pravu!