- S
Eto tolko.
- S
A sad bi ti nesto rekao, al necu da se spustam na tvoj nivo. Aj razguli, smaracu.
EDIT: Za Stefija je porukica mala.
- M
Kupi kupi, i uzmi najveći server što budu imali, da može da se vidi i iz komšijinog komšije dvorišta, pa da nam zavidi i piša se na njega uveče kad spavamo.
- S
Sta vise da skupljam jebote, po srbije zvace kiflu da bi nesto bilo bolje, a ovamo kuburimo u kurac.
EDIT: celte, bez ljutnje, smaras. Ja najvise spominjem ktitora od svih iz RS i nemrem da ga imam, zato paljevina.
- N
Jebote ja sam corava.
Ladno procitah "Stefan Kostic ima proliv" pa ko velim da mu kazem da izbegava mlecne proizvode i pljeskavicu na trafici. Kad ono decko je protiv! - С
Добар наслов теме. Пљус.

Nije to tako jednostavno, server je već moćan. A da uzmem još jedan server nije garancija da bi se sajt ubrzao (sad da ne objašnjavam, stvar je tehničke prirode). Fora je da treba da se sajt optimizuje i to mi je prioritet. Poseta je od pre par dana iznenada naglo porasla pa otuda i dodatno usporenje.
- N
Slobo ti si bas u tripu da covek treba da ustane sa stolice i ode kupi novi server ko da je to kilo leba.
- S
Jano smaras.
kaizene, fala na odgovoru. Sad mogu da cekam sve optimizacije.