Satovi

1. g-shock ili kako se vec pise nacionalni sat jebenih filipinaca.....dobijo sam ga za dzabe nisam hteo ni nogom da ga dodirnem kolko mi se gadi od jebenih fikusa...
    a i sranje je....msm dobar je za svaki dan da ga nosis i to, al je velika sramota izaci u klabing sa g-shokom, bukvalno isto kao da povedes caleta na ekskurziju

2. To to. U rangu je kad nose ovaj tel i svima pricaju neke nebitne karakteristike tipa moze da padne sa 14.5m i 24.7m pod vodom i tako te gluposti.
    http://www.mobikenya.com/images/phones/mobile/picture_0neuno89vtyrgn3d2tqrskynary7.jpg

3. G shock... Sta reci za taj sat. Izgleda kao da su pitali dete od 8 godina da izabere najbolji sat. Kao da su gledali ben10 crtac pa dobili ideju.
    Ovaj CAT fon, video sam kod jednog automehanicara na poslu, i izgledalo je nekako prikladno uz taj njegov posao. Ali za nekog drugog stvarno debilno

4. Neprikladno bi bilo da kačim svoj sat ovde ima malih stevča na sajtu

5. aj samo na sekund pa obrisi

6. Jel ima neko neku šemu za g shock, treba da uzmemo jednom OUTDOOR klincu

Ja sam video dekyjev hublot, prelep je zaista

7. Zar nije božanstveno ciganjski? :)

8. Ne znam dal da se popalim da slikam svog brajtlinga sad ili sta xd

9. Ja imam ali ga ne nosim kapiras lepi ljudi NE NOSE sat a sirotinja NEMA sat pozdrav sirotinjo na kurac te nabijem

10. sigurno ga držiš na šifonjeru starinskom pored kutije bombonjere za ukras, ahahahah

11. Mozda sam kolekcionar i skupljam nesto malo skuplje od pljuce sa vlade jovanovica i duletovih isecaka iz kurira ;)

12. možda, ali malo verovatno, ahahahahah

13. Bombaš nema pare za mobilni pa nosi kineski sat. Razumi ga Ps. Ja imam dva ručna, dva džepna. Poslednji put na ruku ih stavio pre fazon pet godina. Rekao bih žali bože tih 200-300€ al jbg nisam sirotinja. Bonbon, ako treba neki dinar, daj žiro račun da uplatimo.

14. chasovnichare vreme pogazilo ;)

15. odavno morali da zatvore radnje HAHAHAHH

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.