Satovi

1. E od tih satića od oko 100 do 200e žak leman ima fin izbor, imaju elegantnih onako na oko satova za te pare

Ništa spec naravno ali opet jbg bolje od kasija i fosila rekao bih

2. E apofise tebe sam sledećeg hteo da pitam kad te sretnem :)

Nisam još jbg, imam još podosta šegrtarenja :)

3. Ne znam sta planiras, ali ako ces u advokaturu, najbolje kod advokata zbog upisnine. A ako si kod advokata, on moze da te uputi i u sud neko vreme da vidis sta se radi tamo. Tako sam ja, tj bio sam 2 godine prijavljen kod advokata, ali sam ih cele proveo u sudu, jer oni generalno smatraju da se vise nauci u sudu, a i mrzi ih da se ganjaju sa pripravnicima. Dok ako si samo sudski pripravnik nikakva korist, i na pravosudnom te vise jebuckaju.

4. Ma da da već sam to rešio poodavno, još pola staža ostalo u advokaturi nego eto pitam sad jer nikako da se setim a zanima me je li samo kod nas lud sistem, jer je baš to što si pomenuo jedna od tih banalnih stvari, odeš u sud - 5000 evra, kod advokata - 500 evra, i još na rate i zajebancije

5. Ako hoces mogu da ti se raspitam, imam jednog drugara advokata sto se upisao prosle godine. I obavezno da juris za ono samozaposljavanje ili kako vec, odes tri dana prodjes to, daju ti kes, mislim da za 6 do 8 meseci mozes da pokrijes sve dazbine.

6. od tih jeftinih satova Festina je jedno dve klase bolja od svih ostalih

7. imam dizel, festinu i citizen

8. Citizen i diesel su fus, ali Festina je dobra za te pare

9. kako moze biti citizen fus hahah japanac, proglasen za najbolji sat u tom cenovnom rangu

10. dizel i nije marka sata nego prave satove samo usput

11. Festina će biti moj naredni sat verovatno, video sam neke lepe primerke, nisu preskupi.
    Citizen dobra marka, gambo, a i fosil ima dobrih modela.
    Pre neki dan mi nude Li Kuper sat, to mi nekako ima još manje smisla neko BMW patike, ali ne bih da sudim ljudima

12. za 300-400-500evra ne moze da se kupi bolji sat od citizena nema teorije, jos su eco drive, nema smaranja sa baterijom....meni 8 meseci stojo u mraku u ladici i ni sekund ne kasni kad sam ga uzeo

a od 10-20k festina je vrhunska, bukvalno je mama i tata ostalim satovima u tom rangu

13. Moze za 400-500

14. A festina nije mama i tata jbg, bas los post u globalu

15. ne lupetaj
    mama i tata u odnosu na satove u tom cenovnom rangu od 150evra....koji je bolji, da nije g shok

i sta moze za 400-500 bolje od citizena...moze, al polovan tissot

odlican post potkrepljen znanjem, a tvoj post je sranje

16. ako ocete polovne na ovom sajtu ima dobrih:
    https://www.watchmaster.com/en/

odrade im generalku, pa prodaju, relativno jeftinije u odnosu na bilo gde.

17. Klasika, lepo izgleda. Koliko para maestro?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.