Molba

1. I jos nesto: samo u mojim temama mogu da pisem, u ostalim ne

2. Zemljače, ne piši po operativnim temama i podforumima. Ne razumem, došao si na ovu temu da konstatuješ stvari.

3. Ali u drugim temama ne mogu da pisem

4. Kako ne možeš? Probao si?

5. Uopste mi se ne pojavljuje polje za text.

6. Опет фали први пост.

7. Prvi post je na drugoj temi, ovo je već delikatna situacija. :)

8. Prvi post je na drugoj temi, ovo je već delikatna situacija. :)

Мени га сад жао. :)

9. Можда је тема закључана па зато ниси могао?

10. Prebaciću temu u peijavu bagova.

11. Mogao sam pre, sad se ne pojavljuje ni u jednoj osim ove teme polje za text.

12. Ovo jos uvek traje i takodje ne mogu da brisem/menjam definicije

13. O bre. Definicije ne mozes menjati ni brisati nakon 24h, osim ako si ktitor.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.