Банован/a си...

1. Banovana si ću sumnje potvrditi za petnaestak dana.
    RD, banovan si jer se ne zadovoljavaš monogamnim, kad ima i onih koji su nultogamni :-)

2. Банована си јер се бавиш мојим задовољавањем :-)

3. Banovan si jer to radim samo virtuelno, kao što i ti sve nas ovde ljubiš i voliš :-)

4. Банована си јер нам је таква судбина :-)

5. Banovan si jer ja verujem u samo jednu sudbinu, a to je čudesna sudbina Amelije Pulen.

6. Банована си јер верујеш у чудеса.

7. Banovan si jer nije baš tako, a i zato što ti je tigar u stendbaju.

8. Банована си јер сам превише сентименталан да бих променио аватар, који ми је прирастао к срцу.

9. Banovan si jer me je mali klempavi mačak zaljubljeno pogledao, a ja mu se kao bezdušnica smejala u lice :-)

10. Banovani ste oboje jer se opet banujete, a niste me zvali da se igram s vama. :(

11. Banovan si jer nisi čuo moj poziv :-)

12. Banovan si jer studiraš, a još ti je do igre. :)

13. Banovana si jer me nisi banovala.

14. @Insolent Defender
    Банована си јер ниси обавестила необавештеног да желимо да се поиграмо и са њим.
    @Ivana
    Банована си јер си се апгрејдовала из верзије 98 у верзију на, а нама ниси јавила.

15. Banovan si jer, ne samo da sam javila, nego sam i častila. :)

16. Банована си јер да сам јуче умро, мислио бих да се зовеш Ива.

17. Banovan si jer je nisi ubedio da stavi neki svetliji avatar.

18. Banovana si jer su ti mace preslatke...skoro kao ja! :D

19. Banovan si jer su moje mačkice najlepše na svetu! Mrrrrk :-)

20. Banovani ste jer proglasavate pobednike u preslatkim mackama a niste videli moje

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.