Банован/a си...

1. Banovan si jer ljude ne grize savest za mnogo veće stvari.

2. Banovana si jer mi nešto pada na pamet, a u dubiozi sam da l' da definišem...

3. Banovan si jer sam na poslu, a to je već klasika.

4. Banovan sam jer ne mogu više da te banujem što radiš nedeljom, žao mi te :(

5. Banovan si jer se lako ražalostiš.

6. Banovan si jer sam lak na suzu k'o neka na... piiiip...

7. Banovan si jer si lak muškarac, lak na suzu.

8. Banovan si jer je pao mrak.

9. Banovan si jer je pred nama novi, radni (ovo kako kome) dan.

10. Banovan si jer je te niko iz straha dugo nije banovao.

11. Banovana si jer je i tebi trebalo 22 sata da skupiš hrabrost.

12. Banovan si jer to sebi nikad neću oprostiti.

13. Banovana si jer imam utisak da si ljuta na mene.

14. Banovan si jer to nije tačno, nikad nije bilo, a neće ni biti. A što?

15. Banovana si jer ljude obično nervira kada ih neko ispravlja...i banovana si jer sam onaj primer idem RD-u i idem KOD RD-a, hteo da dam u formi definicije (u smislu kako bi ispao smešan čovek koji bi ispravno govorio: idem lekaru, idem ujaku, idem Jeleni...).

16. Banovan si jer me dobronamerne kritike ne ljute ni pod razno. A i zato što ne čitaš PVT.

17. Банована си јер нисам провалио да сам добио PVT, и зато што немам представу како да дођем до њега :-(

18. Klikneš na forum, i u dnu strane imaš Privatne poruke. Banovan si jer ti je smajli tužan.

19. Ban jer odoh na posao a odande nastavljamo :-)

20. Banovan si jer ti je smajli konačno postao smajli :-)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.