Kviz: Rifovi strane i domaće muzike; koliko ih znate?

1. Nema šanse da prepoznam Sabat u ovom tvom, jebem li ga.

2. Aleksandra, breavo, Heaven and hell je.

Čače jebem li ga, ne mora sve dždždž da bude, ovaj put eleganci akustika bila na toj pesmi. :)

3. Ugledaj se na Radjarda, čo'ek pokidao rifove jebote, stvarno do jaja zvuk, plus nije kući :)

4. Realno pocepao je.

Ima od Parpla kod njega Burn, to sam navatao.

5. Čake pogodio dosta rifova, zamenio si mesta Hendriksu na dve pozicije, al to je to. Samo ne znam kako si uspeo da sjebeš numeraciju rifova, a onakav klip sam napravio lol
    Aleksandra ubola Sad But True. I razočaraću se u vas kao ljude i metalike ako mi ne kažete koja je poslednja pesma.

EDIT: Čavez prepoznao Burn. Jašta.

6. Sjebao sam numeraciju jer nisam gledao klip, nego sam kucao kako čujem u pozadini.

7. Je l' se tripujem il si svirao Lateralus od Toola?

8. Ajd sad ću da probam da provalim ostatak...

1. Cream - Crossroads
    2. Blues Oyster Cult - Don't fear the reaper
    3. Van Halen i Đekson - Beat it
    4. Ozzy Osbourne - Bark at the Moon
    5. Hendrix - Foxy Lady
    6. ACDC - Back in Black
    7. ZZ Top - La Grange
    8. Van Halen - Ain't talkin' 'bout love
    9. Metallica - Enter Sandman
    10. Deep Purple - Burn
    11. Blue Oyster Cult - Godzilla
    12. Living Colour - Cult of Personality
    13. Rage against the machine - Killing in the name
    14. Hendrix - Purple Haze
    15. Metallica - Sad but True
    16. Black Sabbath - Into the Void
    17. Pantera - Cemetary Gates (kako si mu ga lepo dao po squeel-u)
    18. nemam pojma
    19. poznato mi, al ne znam
    20. Hendrix - Voodoo Child
    21. Led Zeppelin - Black Dog
    22. ne znam
    23. ne znam
    24. ne znam
    25. ne znam
    26. ne znam (neki narodnjak jebem li ga)

9. Mene pitaš za Lateralus ili Chaveza? Ja nisam :)

10. 8. ti je Ain't talkin' 'bout love od Van Halena.
    10. Ti je Deep Purple - Burn.

A ja nisam svirao Tool. Haha, djes' to našao, majku mu?

11. Evo dodao sam ovde na listu sve što smo pogodili. E da, ovo pod 15. je Metallica - Sad but True?

12. 4. nije Rattlehead. A Tool je sviro Čak na basu. :D
    Ostalo valja.

13. A, misliš na ono treće kod mene? To je bre Day Tripper od Beatles-a!

14. A šta je ako nije Rattlehead, isto Megađed jel? Da nije Last Rites/Loved to Death?

15. Ozi je u pitanju, braćarela. Bark At The Moon. Bitlsi jebeni hipsteri, svirali Lateralus pre Toola.

16. Ozi je u pitanju, braćarela. Bark At The Moon. Bitlsi jebeni hipsteri, svirali Lateralus pre Toola.

Hahahaha Bitlsi cepaju! A jes jebeni Ozi... liči na Megađedov brzi stil skroz. E da, i nisam svirao na basu, to je gitara bre :)

17. Ajde Radjarde razjasni nam ovo 18. i 19. i ove na kraju.

18. 18. Dream Theater - Dark Eternal Night
    19. Rush - Tom Sawyer
    22. Sabati - War Pigs jebem vas :)
    23. CHIC - Good Times i još punkurac rep obrada iste bas linije
    24. Lamb of god - Laid to rest, nisam ni očekivao da ubodete, al dobar je rif
    25. Pantera - Revolution is my name
    26. Sudbina me na put šalje!!

19. Kako nisam poznao War Piges i Panteru? Sinan kobjasnio, jako mi je poznato, ali nisam čuo tu pesmu godinama.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.