Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://vukajlija.com/forum/teme/9255-kutak-za-gitariste-i-one-koji-bi-voleli-to-da-budu?strana=91#post_1239392
19. Different world!!!!!!!!!
e jebemu, ja sam na drugoj ostavio odgovor, ne znam kako da linkam post
Warner von Latinsche
8. templ of d king
9. viš ju vr hir
13. lejk of fajer
14. for doz abaut tu rok
16. anadr van bajts d dast (i od stoje jedna)
19. dif'rent vrld
29. sajn of d kros
30. ...end džastis for ol
pre 16 minuta
ne znam koji ste moj i ovde otvarali, samo konfuzija nastade
linkovo sam ja na pocetku ove strane
Sad videh, fala.
Sračunaj daklen, ko je pre na onoj odgovorio. Ja rekoh difrent vrld pre aleksandre007 :D
Apdejtovano. Ajmo dalje!
OĆU SVOJ BOD NA DIFFERENT WORLD
8 minuta si kasnio sa odgovorom, ne može! Aleksandra pre tebe odgovorila!
Na temi za gitariste vidi post! pre 31 minuta
Нисам знао раније да снимаш ово за квиз, можда би се и активирао, ово ми баш кул.
22.Heaven and hell
Nepravda, pa to ti je. Stvarno si Čavez :p
12. Alice in Chains - Nutshell
Cekamo pesmu o jebanju lolo.
+1 :)
Супер ти ово Чавез. :)
Само, једва да си се дотакао мало и класичног рока.. Мог'о би за наредени квиз можда да одрадиш Клептона, Стрејтсе, Хендрикса, Г. Мура, ДП и слично. :)
Ja sam ovo čuo pre nedelju dana uživo :P
Je l' 22 možda Heaven & hell? Ne čini mi se da jeste, al' ono, aj' da probam...
A 25 je Rocka Rolla :)
20 - jako zvuci na Crvena Jabuka - Tuga ti i ja .. e sad ako nema domaceg xD samo naci grupu od koje su pokrali riff xD
Apdejted. Gledaću da odradim još bar 2 kviza, sada upravo smišljam šta da još ubacujem, ima još materijala. A ovo za 20. pesmu hahah, ima sličnosti, ali nije domaće, sve je na ovoj listi strano.
Evo, sastavio sam. Ali prvo da se reši ovaj kviz. Dakle?
Ma ako niko ne zna ovo ceo dan, sumnjam da cemo resiti.