Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
11. AIC- Would
lolo izvinjavam se, ja vid'o na prvoj strani pa se zaletio :D
Јел није 15. Спунмен од Саундгардена?
Najn.
7. helloween fallen to pieces :D ako sam ubo kviz ovaj put lolo
msm da sam se zajebo ipak :D
15.Unchained BRE
3-od istorijskog avnoja?tako mi se učinilo...
kako se izblamirah sa ovim pokusajem gore, NIDJE VEZE....
7. rif je Beyond the realms of death- Judas priest
A kako uvek ostaviš kad ja nisam tu? Pu Čaveze, pu, sram te bilo :P
Evo ja jos malo pa cu da uploadujem svoj fail snimak nekih riffova, laki su za pogadjanje, odvojeni su samo tisinom, mrzelo me i da mikrofonom snimam koji je koji, laki su za pogadjanje. Neki delovi su za transfer blama, ali ipak sviram tek nesto malo vise od mesec dana, a gitaru sam uhvatio u ruke mozda 10-15 puta :)
EDIT: Evo zavrsio sam snimanje (sve ukupno pola sata, ionako mi ne vredi da pokusavam iz nekoliko puta kad svejedno lose sviram), sad jos samo da se uploaduje na YouTube...
http://www.youtube.com/watch?v=O-wkccLsFDg
Samo nemojte na transfer blama :D
1.Nib
3.breaking the law
4.cant touch this lololololo
5.neki pokušaj cemeteray gejtsa
6.electric funeral
8.hold the line
10.priti woman
11.satifsaction
13.sunshine of your love
Prvo je pokusaj Black Nights-a, ovo ostalo si pogodio, mada si promasio broj za Satisfaction, 12. je, ali nema veze. MC Hammer je najjaci lololo
7. Foxy Lady?
E, 'ebi ga, izgubio sam se u brojevima, skroz na kraju si svirao Symptom Of The Universe. Mogao bi da ubacis brojeve nekako! ;)
Nije fer ja prvi znam !
26. Puddle of mud - She hates me
edit:
fail nisam vidjeo da je već prošao četvrti kviz :D
3. Zabranjeno pušenje - Od istorijskog AVNOJ-a
10. Nirvana - Polly
15. EKV - Srce
Jeste Simptom, a nema Foxy lady.
13. Hey Joe
?
Ne znam podseca me malo .
Bioshocker jel to za moj kviz ili onaj pre? Ako je za moj, nema Hendrixa...
Ludi čak, samo malo sporije sviraj, imam osjećaj da se sav treseš i da nabiješ 200 puls.