Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kako da pozicioniram tekst na centar div-a, ja sam postavio text-align:center; ali opet nije na centru, i kako da pozicioniram div na centar stranice. Koristio bih mozda jos jedan veci div sa dimenzijama web strane, a da onda u njega smestim manji div centriran. Pomoc? :)
<div style="text-align: center;">
asdasd
</div>
meni radi ovako
i koristi gugl za sve sitnice, nemoj da te smara da procitas i duze komentare, ima dobrih stvari koje ce ti trebati pre il kasnije
#div4{
background-color:#88d;
color:#fff;
position:absolute;
top:600;
border:1px;
left:0px;
width:800px;
height:300px;
position:absolute;
text-align:middle;
margin:auto;
margin:auto;
text-align:center;
}
i opet mi tekst pri vrhu, a treba da bude na samm centu diva, postavim i vertikalno ravnjanje i opet nece.
resenje: <br> dok se tekst ne spusti do kraja
http://programming.top54u.com/post/HTML-Div-Align-to-Center-Position.aspx
evo, pogledaj ovo resenje
hvala jos jednom :)