Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. e, jako bi kul bilo kad biste vas 2 napravile neki izlet do novog sada za neki vikend, vodiću vas na sva kul mjesta :))

2. e, ne bih da patetišem al želim da upoznam Rejv i Smorku. javite se, kisss

http://3.bp.blogspot.com/-BHHOUWmD-mM/UaxCTiBqmkI/AAAAAAAAJWo/PsIRahxfwLA/s1600/lll.jpg

3. Кул места у Новом Саду? ел о ел!!2 Не наседајте, вероватно вас води да вам вади бубреге да би имала шушке за зелену карту и за дрогу до америке.

4. E vidro kad dobijes amerike paseporte seti se da imas drugara sa sajta. Ja cu spremiti pare za papire do tada al neka razumna cifra.

5. Кул места у Новом Саду?

IMA KOL'KO OŠ, NISU POZNATA VANNOVOSADSKOJ I TURISTIČKOJ ŽGADIJI

p. s. 'ta će mi pare za drogu u americi, kad je tamo pet puta jeftinija nego kod nas ;D

6. p. s. 'ta će mi pare za drogu u americi, kad je tamo pet puta jeftinija nego kod nas ;D

ово је оно, два пута сам дувала и једном згутала ксер на партију!
    по америкама је била ЛООДНИТЗАА

7. brate, banovaću te za KLEVETU

8. имаш форе један сат, ниси ми ти брате брат
    НЕ НЕ
    Е

Н
    Е

9. IMA KOL'KO OŠ, NISU POZNATA VANNOVOSADSKOJ I TURISTIČKOJ ŽGADIJI

p. s. 'ta će mi pare za drogu u americi, kad je tamo pet puta jeftinija nego kod nas ;D

NISU POZNATA VANNOVOSADSKOJ I TURISTIČKOJ ŽGADIJI

VANNOVOSADSKOJ

ŽGADIJI

Mala Vidra

VANNOVOSADSKOJ

ЛООООЛоЛ

10. Kog bre više da upoznajem?

11. ne znam nikog moji ljudi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.