Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. e, jako bi kul bilo kad biste vas 2 napravile neki izlet do novog sada za neki vikend, vodiću vas na sva kul mjesta :))

2. e, ne bih da patetišem al želim da upoznam Rejv i Smorku. javite se, kisss

http://3.bp.blogspot.com/-BHHOUWmD-mM/UaxCTiBqmkI/AAAAAAAAJWo/PsIRahxfwLA/s1600/lll.jpg

3. Кул места у Новом Саду? ел о ел!!2 Не наседајте, вероватно вас води да вам вади бубреге да би имала шушке за зелену карту и за дрогу до америке.

4. E vidro kad dobijes amerike paseporte seti se da imas drugara sa sajta. Ja cu spremiti pare za papire do tada al neka razumna cifra.

5. Кул места у Новом Саду?

IMA KOL'KO OŠ, NISU POZNATA VANNOVOSADSKOJ I TURISTIČKOJ ŽGADIJI

p. s. 'ta će mi pare za drogu u americi, kad je tamo pet puta jeftinija nego kod nas ;D

6. p. s. 'ta će mi pare za drogu u americi, kad je tamo pet puta jeftinija nego kod nas ;D

ово је оно, два пута сам дувала и једном згутала ксер на партију!
    по америкама је била ЛООДНИТЗАА

7. brate, banovaću te za KLEVETU

8. имаш форе један сат, ниси ми ти брате брат
    НЕ НЕ
    Е

Н
    Е

9. IMA KOL'KO OŠ, NISU POZNATA VANNOVOSADSKOJ I TURISTIČKOJ ŽGADIJI

p. s. 'ta će mi pare za drogu u americi, kad je tamo pet puta jeftinija nego kod nas ;D

NISU POZNATA VANNOVOSADSKOJ I TURISTIČKOJ ŽGADIJI

VANNOVOSADSKOJ

ŽGADIJI

Mala Vidra

VANNOVOSADSKOJ

ЛООООЛоЛ

10. Kog bre više da upoznajem?

11. ne znam nikog moji ljudi

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.