Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. I ja bih voleo da upoznam Malu Vidru.

2. Mylycu.
    Zato što je moderator. :)

3. Цепача Атома и Циклона.

4. Ремеа. Оу вејт...

5. dosta njih da ne nabrajam sad...

al' jednu posebno, Pala s' Marsa i da jedemo tu pitu i pijemo rakiju kako se dogovarmo sto godina...

EDIT: i natant moram izdvojiti...

6. Električara, čuo sam da ima dobru rakiju.

7. Ја бих да Џимија нађем у граду. Ето.

8. Делевру јер је бог и Ћулуцу јербо ми се свиђа. Затим Млату, Изи, Спавалицу, Смарка, Гамбија, Срну, Сморену, Деветара, Стићка, Трачицу, Буксноманијака итд.

Svakog, ko voli da popije, ume da rola i ne kenja mnogo.

Тај рад.

9. Мислим да Видра неће олако допустити да је тако дрпате по међуножју и међурукју.

10. Mislim da se ona tu ništa ne pita. A i bolje milom nego silom.

11. Ima ih tu... Covpu, Izi, Kurajbere, Brusa, Spavku, Penzosa i ♥Turgija♥ (njih ću valjda uskoro i upoznati), Rinsa (i njega valjda, jebem ti sudbinu više), Mlata, Comatose, Duh iz lampu... Enemija bih voljela videti još neki put... Ima sigurno još, al' ne mogu se setiti et d moment. Izvinjavam se svima kojih se nisam odmah setila, ako im to nešto znači. :P

12. Luks, Izi, Mala Vidra, Niko Ćosavić i Pacov! Njih najviše. Zato što su rasni!

13. Ja bih voleo dupoznam Vidru, Dopiju, Katiju, Srnu, Artemidu, Katiju, Mesecku, Tracicu, Mylycu itd.
    A od muskih Dzonija Kurajbera, Frenkija Delevru, Bleka Hola, Pacova, Kurda, Smarka, Rezervojir Doga i ostale careve, da ne nabrajam.

14. Kurajbera , pacova , Izi , Luksa naravno , malu vidru , Pekija...

15. Delevru, nemam ni ja pojma zašto.

16. Pekija

Znam ja Pekija, decko je zesci smarac. Salim se lololo

17. Ja vi volio da upoznam tebe Todore. Da Ijemo zajedno 'amburgere sa bijelim lukom , pijemo domaću šljivovicu i slušamo Žareta i Gocija uz tri prsta u vazduhu. Ki pravi autentični srpski heroji. Da posle toga pohasamo malo pečenja i pobijemo se zbog Partizana i Zvezde .
    :3