Predlog: "Sanduče" za definicije

1. Predlagano je davno, ali rekoh da podsjetim...Da se napravi neko dugmence na koje klikneš i ono ti određenu definiciju stavi međ` omiljene, nešto tipa favorite na jutjubu...
    X puta sam htjela nekome pokazati neku odličnu definiciju, ali nekad se ne sjetim autora ili imena definicije i sl.

Hoće li biti išta od toga?

2. otvoriš na desktopu new text document, i copy-paste. Dok čekaš na realizaciju predloga.

3. Ih, znam to, ali nekad ljudima nešto pokazujem kad nisam kod kuće...npr: Pre neki dan bila kod drugarice, hoću da joj pokažem definiciju, ali se ne sjećam naziva...

4. Podržavam u potpunosti, ja često ostavim bilo kakav komentar na definiciju samo da bih mogla nekako da je pronađem kasnije.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.