Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Šta si reko?
Bolestan si majmune jezivi, bednice progoniteljski svega sto ima prizvuk zenskog
погледај се у огледало будало глупава простачка
Možeš, i to ti niko ne osporava. Da krenem i ja da vređam?
ne u interakciju, galantni.
ne u interakciju, avi.
Pa i nema, svjesna je obecana za Zapatu, i to je to
Dobar savet mesni ljubi brat u jaja dlakava
Mislim, ne da vređam, da ponižavam?
Ја нисам никог вређао
погледај се у огледало будало глупава простачка
Pogledo sam i i dalje sam grozan ko đavo, šta sad?
jaja sam obrijo juče.
Нисам се теби обраћао.
(осим ове крагујевачке цркотине)
Nasmejao si me. S tim mozgom mislim da preteruješ, i da sebe vidiš daleko groznijim nego što zapravo jesi. Jebeš lepotu. Sasvim je pod znakom pitanja šta ona jeste a šta ne.
A ko je kuvar? :D
A ko je kuvar?
Galantni, on je ovaj na slici, inače ima i uspešan jutub kanal Nolifer
Ko je konobar? Milinko
клошарчина
Gotivim muške kuvare. Mislim da daleko bolje kuvaju od žena. Lepo. :) Zanimljiv posao.