Exit Festival

1. baš kenjate, bir fest je mnogo veća brljaža od egzita.

ja, kao neko iz prigradskog naselja kod novog sada, vidim da je novi sad tokom cele godine usvinjen a ostatak grada to primeti samo kad su tu stranci, jer onda imaju koga da okrive za to što grad liči na svinjac. naši su gori jer to rade tokom cele godine.

2. ne znam iz kog si prigradskog naselja,al tvrdim da je grad cist.nije najidealnije,al za ove uslove i drzavu je odlicno.

3. sta ako su kloasrski festivali u britaniji?treba i mi da pratimo.moj argument je da je rat u siriji,treba da pratimo.

Kako si iz mog posta ovo izvukao? Samo sam rekao da je svugde isto, a slučajno je rečenica počela sa tamošnjim festivalom, a ne rakijadom. A ako otvoriš dovoljno toi-toija u životu, zateći ćeš ljude kako se bodu u venu i na rakijadi, i BirFestu i Exitu.

4. pa ako je svuda isto treba i mi da pratimo?jeste,otvaracu toi-toije stalno.to mi je san.kada bolje razmislim ako budem sedeo ispod mosta koji dan,verovatno cu videti da se neko bode u venu.sve nesto mislim da se na rakijadi srboljub narolja rakije,pa se ubode u venu. birfest je brjavljenje jer je koncentracija ljudi 3 puta veca negoz na egzitu.

5. pa jeste čist, jer se gradska čistoća ubija od posla svako jutro. moja poenta je da naši prave podjednak svinjac i podjednako ih zabole, a to možeš svako veče primetiti, u periodu kad nije egzit

6. barte,svaki grad se prlja,to je normalno.gradska cistoca je debelo placena za to.

7. Neće Srboljub da se puca u venu na rakijadi, ali ima ko hoće. To što ima proporcionalno manje ljudi i pajdomana, ne znači ništa.

8. u pravu si,ti znas kako je.nisi bio na festivalu i pricas da znas kako je.uporedjujes ga sa drugim festivalima na kojima takodje nisi bio.sjajno.
    nisam jebo,al mi pricao drug koji je gledao,kaze da je dobro...taj stajl.idi jednom,pa cemo moci koliko-toliko da uporedjujemo misljenja.za tebe cu specijalno onda pisati velim slovima na pocetku recenice i razdvajacu posle zareza.

9. Србољуб попије 26 ракија и онда гњури по бари. Јаке ми разлике, и један и други су одваљени од живота.

10. nema,stoka...to sam negde i rekao.samo sto su ovi na egzitu gori.

11. Исти курац. Лоше тролујеш, спорцки поздрав!

12. E Sanitarni čvoru, koliko su ti karte? Možda imam kupca, jel za svih 5 dana?

EDIT: Nije zajebancija, ozbiljno pitam.

13. u pravu si,ti znas kako je.nisi bio na festivalu i pricas da znas kako je.uporedjujes ga sa drugim festivalima na kojima takodje nisi bio.sjajno.

Bio sam na dovoljno BirFestova, koncerata i ostalih festivala i događaja da znam o čemu pričam.

14. nije brate,za jedan dan,za petak.burazer prodaje.valjda je preko kluba dobio.za sve dane mozes naci u gradicu.ako budes imao srece,mozes proci za 80 jevreja.

15. E jebiga, meni, tj ne meni, treba za subotu i nedelju.

16. пошто карта, санитарни?

17. pa, s obzirom na to da je 2500 najmanje karta za jedan dan, a na egzitovoj stranici prodaju za 5 hiljada svi živi kartu za sve dane, lakše je da kažeš toj osobi da nađe nekog na netu i uzme tu varijantu, isto izađe

18. to ces tesko naci za neku sitniju lovu.mozes ako te usere,al mislim da cak i ne prodaju tapkarosi za pojedinacne dane.prodaju samo one pakete,vaucere,a ovako moras na ulazu.ako taj tvoj neko ima mogucnosti da dodje dan ranije,u petak.neka se malo promuva po tvrdjavi,tu oko egzita,malo kroz sumu,pa neka prica sa obezbedjenjem.mozda se i nesto dogovori.mada,nisu bas velike sanse.najbolje,nije bas da je najisplativije resenje je da sa nekim podeli kartu za sve dane ,pa da se dogovore ko ce kada ici.to je nekako najsigurnije resenje.bude frka oko narukvica,al se i to moze srediti.pederski su odradili sada tu kupovinu i sa tim narukvicama,al moze se i to srediti.

19. пошто карта, санитарни?

2 soma.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.