Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U petak, 10. jula, đeca i ja gledamo dedu:
http://img10.deviantart.net/b0c0/i/2010/137/4/3/lemmy_from_motorhead_by_steveroberts.jpg
Caro, imaš da kupiš pivo u limenci za keš, kod Leopolda pored rege stejdža. Mi to uzimamo svake godine, pivo u plastičnim čašama što toče je ogavno
Znam. Ima gde oćeš- Prošle godine sam bio u nekom ateljeu, kad su uđe na najveći ulaz, pa tim putem gore kod semafora, gde je jednosmerno za pešake, oma tu iz džbuna bilo pivo jeftinije i nego gore kod muzeja.
Tu smo se raspali do 5 posle čega smo otišli na bg sindikat koji je toliko đubre od benda da ih treba zabraniti.
А можда сам био мало нејасан јебига. Углавном сада карта за сиденс кошта 5000. Карта за егзит кошта 5500 са попустом за студентска говна.
А фазон на попусту за студенте је и карта за Егзит Авантуру и она кошта 6000. Та авантура значи да је карта и за егзит и за сиденс.
Е ја сам мислио да узмем ту авантуру са ортаком, значи да он иде на егзит а ја да идем на сиденс. Међутим добија се наруквица која служи као улаз и тамо и вамо. И сада ме занима дал има шансе да му то говно скинем са руке и пребацим на себе, да би могао ићи на сиденс?
Такође да ли постоје тапкароши или меко ко ваља карте испод цене?
Karta za sidens je 3000
To sa narukvicama je smešno. Ovi tapkaroši koji 3 i 4. dan preoprodaju imaju već skinute narkvice sa druge mase. Ja prošle godine uzo za 1000 za zadnji dan, josh neku vip varijatnu. Samo ti je zalepi i ćao. Niko to detaljno ne pregleda. Da li je skidana ili nije. Usotalom, vuče se na ruci danima, ne bi čudilo da se ošugavi.
Jebo ih sistem debilni
Баззззи није брт
Pretprodaja = 4990 RSD
Sreda 15.07. - 2990 RSD
Četvrtak 16.07. - 2390 RSD
Petak 17.07. - 2390 RSD
Subota 18.07. - 2390 RSD
Значи цениш да се то може лаћано скинути? Јер сам планирао да дам ортаћу сома, сома ипо и да ми проследи ту наруквицу.
Јел прошле године била наруквица она као папирна или је била ваква?http://www.wristies.co.uk/product-images/festival.jpg
Bila je od plastificarnog papira.
Odlepiš je na sastavu pa je zalepiš ponovo na tom istom sastavu.
Bitno je da je ne iscepaš. Jer i ove budale ti je zalepe na ruku, pa na se na tom istom sastavu i odlepi.
http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2011/07/slika-11.jpg
ovako nešto.
Ako imas koga u CG neka ti kupi
Pa ima gigstix i u srbiji
Tako da, ichi chu ove godine ako bash bash budem morao i ne budem imao izbora. Znachi nechu ulozhiti nikakvu inicijativu osim ako me trecha lica ne iscimaju da idem.
Јел иде неко на Сеа Данце
Ide, pretežno gejčine i tehnoljubi.
Ићићу јс
Možda tamo nađeš M7 povoljno, Tuljane, samo pocrni i naulji se.
јепсе
Već jesam, rano jutros.
ne moze tema proci bez da celtic brdo skecheva baci
Treba stvarno da budeš pobednik da sa 20 il kolko već godina nisi skontao da na ljetnim manifestacijama sličnog tipa izbjegavaš roštilj, a pogotovo mljeveno meso.
Pa kad se drogirate a ne pijete alkohol. Odes u gucu napravis podlogu od litar rakije i mozes da jedes zardjalu armaturu a ne kucece meso treci dan
dodzite, bice leftfield, oni ce da razjebu kao i fejtlesi.