E sad ne znam da li ste čuli ali sutra bi opet trebao da bude smak sveta, pa čisto da vas obavestim da se pripremite. ;)
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-preacher-warns-end-of-the-world-is-nigh-21-may-around-6pm-to-be-precise-2254139.html
У јеботе, па то сутра!
Ja ostajem u Doboju, svejedno kasnimo za civilizacijom nekih 40-50 godina, imam fore da proživim.
ma daj bre...
ma lazu beee
Ahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahah
U kolko sati?
Ima i to, negde oko 6 uveče u Americi, ne znam koliko to kod nas dođe.
Oko 12 popodne otprilike, čini mi se :D EDIT: Kod nas
ja mislim da je 6 sati vremenske razlike, ali opet zavisi da li je istocna ili zapadna obala, ali racunajte da je onda kod nas u ponoc smak sveta.
Dobro je, stizem na Partizan
Sreća pa sam danas zakazao krkanje i napijanje!
Idem odma' da potrošim svih 50 evra ušteđevine :D
Није Добој, ал' исто каснимо мало :)
Pa taman onda sutra naveče do grada nacugati se i boli nas kurac, može bit i dvajest smakova, neće smetati. Ko preživi neka napiše nešto ovdje. Ko ne napiše, jebi ga, šaljem mu poslednji pozdrav.
E da, ti Džanki, odmah uplati sve pare na neku dojavu.
znači sutra je...pa dobro...
Samo se vi zajebavajte, ja sam sklonište napravio.
Kako sutra? Zar nije 2012.?
Postajem pravoslavac da bih dobio 2 nedelje gratis.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
E sad ne znam da li ste čuli ali sutra bi opet trebao da bude smak sveta, pa čisto da vas obavestim da se pripremite. ;)
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-preacher-warns-end-of-the-world-is-nigh-21-may-around-6pm-to-be-precise-2254139.html
У јеботе, па то сутра!
Ja ostajem u Doboju, svejedno kasnimo za civilizacijom nekih 40-50 godina, imam fore da proživim.
ma daj bre...
ma lazu beee
Ahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahah
U kolko sati?
Ima i to, negde oko 6 uveče u Americi, ne znam koliko to kod nas dođe.
Oko 12 popodne otprilike, čini mi se :D
EDIT: Kod nas
ja mislim da je 6 sati vremenske razlike, ali opet zavisi da li je istocna ili zapadna obala, ali racunajte da je onda kod nas u ponoc smak sveta.
Dobro je, stizem na Partizan
Sreća pa sam danas zakazao krkanje i napijanje!
Idem odma' da potrošim svih 50 evra ušteđevine :D
Није Добој, ал' исто каснимо мало :)
Pa taman onda sutra naveče do grada nacugati se i boli nas kurac, može bit i dvajest smakova, neće smetati. Ko preživi neka napiše nešto ovdje. Ko ne napiše, jebi ga, šaljem mu poslednji pozdrav.
E da, ti Džanki, odmah uplati sve pare na neku dojavu.
znači sutra je...pa dobro...
Samo se vi zajebavajte, ja sam sklonište napravio.
Kako sutra? Zar nije 2012.?
Postajem pravoslavac da bih dobio 2 nedelje gratis.