Stopala - fetiš ili nešto još bolje?

1. ludi čače, pa nego kako :P

2. Realno na plaži više volim da vidim lepo žensko stopalo nego sise, crveni lak.
    Možda zato što svakoj sise poližem, a stopala još nisam. Čak mislim da mi se bivša devojka zgadila kad sam napipao neke nepravilnosti, neko tvrdo stanje, valjda zato što je stalno u štiklama pa nabila uglavnom sreća pa je bio mrak da nisam video, vrlo verovatno bi bacio peglu. A najviše me pale crne najlonke ssa podvezicama, samo nisam imao ni jednu ribu koja ih nosi često pa da dođe kod mene u njima. Sledećoj ću obavezno kupiti za poklon jedne

Smarko što se tiče menstruacije nisam lizao al šou je kako klizi i kad okrvaviš jaja :D

3. kad si pijan ne smeta ni da ližeš menstruaciju. provereno.

4. Kakavi kurci masaze, samo da izmisle neki kurac...magla

5. Стопала су изразито, изразито леп део тела.

После лица, најлепши.

6. Сваки фетиш је тајно оружје, тако и овај.

Нема рибе која ће у жару секса да помисли:''То бре, што је добар овај, ај да му набијем прсте у уста!'' Нема брате, нигде.

Ниси ти то добро дресирао.
    :)))

7. Мене занима шта вас, фетишисте, тачно пали толико код стопала? Величина прстију, луук на табанима, одсуство гљива, облик стопала, шта? Никад ми није било јасно.
    Није да ми свеједно ако су нека деформисана, али ме ни не пале нешто. Стопало ко стопало, ни не гледам га.

8. Брате, што се мене тиче, тол'ко сам загорео, да бих лиз'о табана за мало пичке. Толико о мом фетишу. Иначе се не ложим на курје очи.

9. GM, sta tebe lozi kod sisa? To je masno tkivo, zar ne?

10. Пуфнице, срамотно је тако говорити за један од највећих дарова мајке природе.

11. Nije sve u masti... Ima nešto i u mlečnim žlezdama.

12. Облик, величина, чврстина...

13. Колико би било досадно кад не би дојке постојале. Колико једноставне ствари могу да чине живот лепим.

14. Slazem se, Bozicu, samo htedoh ukazati na banalnost njegovog pitanja. Nekome prija oblik, velicina i cvrstina kurca, nekome oblik i mekoca stopala, nekome bla bla.

15. А дај бре... која је разлика између стопала различитих људи? Мени су сва стопала иста. Ко црнци. Мислим, чврстоћа стопала?! Величина?! Хаха!

16. Облик?! Хохо

17. A jebiga sad. Neka su zdepasta, neka su koscatija, neki prsti su duzi, neki kraci, neki nesto, neki nesto drugo.

18. Пуфнице свиђа ми се како пливаш кроз материју.

19. To progovara pervert iz tebe :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.