Stopala - fetiš ili nešto još bolje?

1. @CUPIC: Uneo sam malo hiperbole u gore navedeno, boli me kurac i za azijate i za stopala.
    Ja i dalje volim što sam naveo i ništa više, skroman sam, seljački ukus.

Samo nek je žeMska visoka preko 175, nek ima

fine, jake noge, vel'ke sise, čvrsto dupence

i lepo lice. Onda mi trebaju afrospustijaci!

2. Meni je ponekad' dovoljno samo da kvalitetno cucne.

3. Klasika nije izmisljotina

Боже, шта је класика у сексу ако не вештачка измишљотина?

То човек нема у себи. Него се прилагођава духу времена.

Барокне лепотице, мерене данашњим критеријумима за лепоту, би биле наказе. А некад су исто тако биле ,,класика".

Данашње лепотице би се у средњем веку, нпр. у најмању руку сматрале болеснима.

У том смислу класика јесте нешто што одређује укус времена у коме живимо а не константа по себи.

4. Kako je pametan :gejsrce:

5. e, a jel i devojke imaju fetiš prema muškim stopalama ili su i njima naša stopala kao i meni generalno ogavna?

6. Brate, kakvom duhu vremena? Sta pricas? Nisam ja ni rekao da je klasika konstantna, naravno da se pomjeraju granice sa vremena, al' ona je uvijek prisutna, da. Napisao si nesto kontradiktorno.

7. Konstantno postoji nesto sto se podrazumeva pod KLASIKA, ali se konstantno i menja znacenje reci.
    Petre, kakav odgovor ocekujes? Generalizaciju?

8. i šta ste se dogovorili na koncu? jebete li stopala?

9. znate šta je jebeno?..kad dobiješ gljivice na stopalima....

10. Naravno da je tako zp, al' ne vidim koja je iskra pokrenula uopste ovo vezano za klasiku, no dobro. I, da, zanima me, koji je najcesci fetis djevojkama? :nod:

11. aj smislimo srpski naziv za foot fuck

12. Glorfindel, ovde definitivno neces naci odgovor na to pitanje.

13. Petre, kakav odgovor ocekujes? Generalizaciju?

pa ono...generalizaciju, a i tvoje mišljenje.

14. Ja nemam, a generalizacije je shit.

15. Brate, kakvom duhu vremena? Sta pricas? Nisam ja ni rekao da je klasika konstantna, naravno da se pomjeraju granice sa vremena, al' ona je uvijek prisutna, da. Napisao si nesto kontradiktorno.

Ма поента је да не треба осуђивати ствари са становишта неког ,,класичног" укуса јер је измишљотина (не у смислу да не постоји, већ су га ,,измислили" креатори неког љигавог општег укуса: рекламне агенције, медији, новине).

Али не кажем да ти то радиш, уствари не знам ни за шта се залажеш...

16. Brate, moras se uklapati sa valom koji trenutno nosi, jebiga. Nista ja nista spomenuo da se zalazem, il' ne, nego si ti zaobisao poentu u prethodnom postu. Ovo je vec bolje i tacnije.

17. @ дупло в

Ужасних слика! НЕ сећам се да сам видео ишта језивије од ових направа. фуј.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.