U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ali skida hvala bogu 1.3 kb.
Jordanka, не стављај пиратерију у постове, бановаће те... :)
Fin je ovaj novi AC.
Masyaf White outfit prelepo izgleda, ali prelepo! Lep je i default, ali mi nekako ne ide Assassin ako nema belog na sebi.
Jebote, zalepio sam se za jebeni komp. Igram ovo govno ceo dan, nasao sam do sada dva kljuca Masjafa. Sutra idem na neki jebeni sajam nauke, pa necu moci digram. Sad mi krivo. Mnogo dobro izgleda, a nije zahtevna igra.
Jebote, koliko sam se napalio kad sam igrao misiju sa Altairom! SPOILER ALERT!
Masyaf, isti kao iz keca, ti i tvoji esesini rokate krstaše i branite narod. Ali najjače mi je što te prate petnaestorica njih, svi za najjačim onako, lololo. Mala zamerka što drugi glumac pozajmljuje Altairu glas i nekako zvuči šiptarski (tako i treba, ali je u kecu zvučao previše jebački da bi sad promenili). No, i dalje misija arči, nadam se i da su ostale sa njim takve.
Da li će se moći kod mene na komp igrati to poslednje čudo?
AMD 5200+ 2,6 GHZ duplo jezgro
3 gb RAMA
ATI RADEON 4550 HD 512MB
??'A???
Ja još uvek skidam, bičiizzz, lololo. :D
Jordanka, radiće ti opušteno, aj nemoj se ložiti kako imaš dobar komp. :)
Svrati na forenziku. :)
Bio danas, sad stigo, neka zgrada ispod Beogradjanke, valjda Kluz, jebemliga. Smorio se ko krtica u saksiji, pun kurac neke dece. Ne znam koji sam kurac isao, nisam nista posebno vido. Bar sam se napio posle ko picka, tako da mi nije propao dan lolololo.
ja imam kvadr kor sto je daleko superijornije od dvog dabl kora
Ti jebes.
Lololo, ma bilo klinčadije pun kurac, ja kad sam video red u Masarikovoj 'teo da se šlogiram, al' sam preživeo nekako. Inače, aj vas jebače da pitam što ste skinuli, kako vam se čini, tj. koliko novih tehnika su dodali, jesu li oduzeli šta, nepotrebno zakomplikovali neke stvari, tome slično? Ja sam ostavio da se skida, završiće dok se vratim za BG, pa se pridružujem nolajferisanju, nadovezanom sa Skajrima lololo
Ma, i nisu nesto mnogo izmenili osim sto se desava radnja u Carigradu i sto dobijes neku kuku kojom se lakse penjes po zgradama. Imaju i neki novi potezi pri ubijanju. Inace, sve ostalo je standardno.
Oduševljen.
ЉУДИ ИГРА ЈЕБЕ. МА И ВИШЕ ОД ТОГА.
Једино што су нас истроловали за Косово...
?
Ima neka mapa na kojoj su lokacije gde saljes svoje asesine da rade neke misije. I tu je prikazano Kosovo kao nezavisno, tj. ima granicu sa Srbijom na mapi.
Косово признато у 15. веку лолололол!
Masoni. Ovo treba dublje ispitati.
Granice na karti su moderne granice, ja mislim.