Obožavaoci eternal seljak-a

1. A sta je moto vaseg udruzenja i sta je njegova orijentacija ili interesna grupa?

2. nas je cilj da se sto vise napijemo i da orgijamo

3. I da te obožavamo, zgodni ;)

4. eh da to sam zaboravio.....mora da se obozava moj rad i moje seksi telo

5. Imamo svako jutro u 5h sesiju klanjanja tvojim šlaufima. Posle žrtvovanje za tvoju zgodnost koja se sastoji u tome da ona koja je prethodnu noć pobedila u ispijanju piva legne na oltar, poliju je pivom, i svi je ližu. Onda svi na spavanje. Pa kad se probudimo opet takmičenje u ispijanju piva, vikendom i radže :).

6. ih što volim što sam se ispisala ................

7. Pa i nisi se nešto opučila pisanjem. :)

8. eto L@ki euglena ti je malo opisala nas rad.....bas se dosadjujemo

9. Sve to moze,ali ovaj deo o obozavanju tvog seksi tela mi se uopste ne svidja:)

10. El mogu ja da budem sexy telo koje se obozava a ti sve sve sve sve sve ostale funkcije

11. Možeš Laki, ja ionako obožavam samo kurac na Eternala.

12. Uz njegovu rakiju obožavam i njegovo govno, kad se nap'janim od njegove rakije, tad bi' mu govno ka' sarmu pojeo.

13. vi mislite da sam ja debeo i da mi je ovo salo na slici....ne pogresili ste, to sam ja omoto pisu oko sebe

14. e sad sledeci korak u privatizaciji fan cluba:) Ime grupe mora da se promeni u "Obozavaoci eternal seljaka i L@kijevog sexy "grcki bog" tela ::))))

15. Hoces svu slavu za sebe :( Dobro,onda ste izgubili jednog VIP potencijalnog clana :(
    A imao sam tako velike planove...........

16. Laki, ne može, ali ti mo'š da biješ ove što 'oće da se iščlane i kojima se ne diže kurac i nabrekne bradavica na Eternala.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.