Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Meщa takvi ne postoje
Eternal, ti izgleda nisi čuo za onu poslovicu što sam je ja noćas izmislio "Meщina mašta može svašta"?
A Tasmanijski, i mene se diže, evo upravo mi je skočio donji pritisak.
pa verujem, nisi mogao da odoliš lepom eternalu, potpuno te razumem.
meša, ja popila pivo , nemam više. šta da radim?
kupi jos
Aj kod mene, imam još koji gutljaj Koka kole. pa kad popijemo Koka kolu, da načnemo ove 2-3 flašice loze što imam ispod kreveta, pa kad završimo s lozom, da načnemo tebe. :)
ja sam načeta odavno.CRKNI
Наши прелепи једнорози, из мог фанклуба, су одбацили вишак сена, да вам испоручим?
Crkni? Tužiću te kod Džona Lidona zsto što se koristiš njegovim citatom. :)
Ne-e, ne mo'š ođe, stavi tamo u Groblje.
TREBA MEŠI, MOŽE
tooooo seno.....ajmo sad seks na seljacki nacin
:сено: - пуф!
hvala lepo u ime ES i naravno mešje
Eternal, zapali sijeno da se napalimo još više.
hvala Артемида ovo ti nikad zaboraviti necemo
Seno gori a Meщa se ceska
http://www.youtube.com/watch?v=tSBX8QOu8dU&feature=related
@ES
Izgleda da doživljavamo krizu, kada je priliv članova u pitanju. Devojke imaju manje primedbi na program sa opijanjem i orgijanjem, ili se varam? Možda bismo privukli nove muške članove (sa problemom potencije) organizovanjem tombole?
ma jebo im ja mater....ubacicu im neku kladzu pa nek se zanimaju kad ne vole seks i opijanje
E, vidim da ste malo diskutovali o uvačenju, pa aj sad malo da se pozabavimo obačenjem. Dajte neku radnu uniformu? Samo bi gazda trebalo da ima prava da se šeće go :) (zbog lakšeg uvlačenja :)). Nije loša ta ideja o tangama, to bi moglo da prođe. Ja gornji deo ionako ne nosim ;). Mada, Mešja se nešto buni...neki pametan predlog za njega...? On može helanke sa štitnikom za mudašca i kurtonku sa natpisom "bravo ti ga Eternale". Gazda, odlučuj!