Да сизвиним за немогућнос такмичења и да честитам Хогару на победи.
Da li se meni čini, ili je novajlija preskočio i drugu prepreku? :)
Ja bi se za svaki slučaj pripazio, veži ti crven končić oko ruke i popij jedno živo jaje da te ne uroči :)
Nema Pekija, ali po mom kloku je novajlija pobedio u odličnom i neizvesnom meču :)
Ареи Куен - 42:13 - 3.23 Синграфеас - 53:13 - 4.08
Честитке обојици, било је неизвесно.
Okse, ajd sportski, ti sigurno znaš odgovor, dovoljno si mator.
EDIT: Nisam baš mlad kao Peki, ali nisam ni mator. Ne znam :)
Peki, u 13:10 su obojica imala bolji skor, čisto da se zna, onda su neki carevi zalepili minusare. Bilo je: 53:13, odnosno 42:13
Преправићу. Морао сам да изађем на пола сата, јебига.
pitanje na sportskom kvizu
Mislio sam da ti možeš kao mod da vidiš i retroaktivno, koliko je bilo pre deset minuta ili pola sata.
crkao mu vremeplov :)))
Не видим, али верујем теби на реч. :)
Jeeeeste, imamo i dva crnca ili dve maleskinje, po izboru, na dugme, da nas, d'izvineš, 'lade :))
A ja bio ubeđen da vi radite po ceo dan. Kad ono... Mmmmmeleskinje...
Peki, znači išao si na meleskinje, a? :)
Kontao sam da, ako zakasniš npr pet minuta, moš da vidiš pluseve i minuseve u tih pet minuta i da ih odbiješ od skora.
ox, ne brini ti za zapatu...stari sam ja lisac lololo
Dogovorismo se DCX i ja, za sjutra u 7 uveče.. U prijateljskoj atmosferi dočekujemo početak duela :)..
Мадафака имаш пвт
Sub Focus i madafaka sit tj ja počinjemo u 16:00... za koji minut...
пеки, каснили смо мало, тек у 16.10 почело. у пвту ти пише све. срећно мадафака, нека бољи победи! (:
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Да сизвиним за немогућнос такмичења и да честитам Хогару на победи.
Da li se meni čini, ili je novajlija preskočio i drugu prepreku? :)
Ja bi se za svaki slučaj pripazio, veži ti crven končić oko ruke i popij jedno živo jaje da te ne uroči :)
Nema Pekija, ali po mom kloku je novajlija pobedio u odličnom i neizvesnom meču :)
Ареи Куен - 42:13 - 3.23
Синграфеас - 53:13 - 4.08
Честитке обојици, било је неизвесно.
Okse, ajd sportski, ti sigurno znaš odgovor, dovoljno si mator.
EDIT: Nisam baš mlad kao Peki, ali nisam ni mator. Ne znam :)
Peki, u 13:10 su obojica imala bolji skor, čisto da se zna, onda su neki carevi zalepili minusare. Bilo je: 53:13, odnosno 42:13
Преправићу. Морао сам да изађем на пола сата, јебига.
pitanje na sportskom kvizu
Mislio sam da ti možeš kao mod da vidiš i retroaktivno, koliko je bilo pre deset minuta ili pola sata.
crkao mu vremeplov :)))
Не видим, али верујем теби на реч. :)
Jeeeeste, imamo i dva crnca ili dve maleskinje, po izboru, na dugme, da nas, d'izvineš, 'lade :))
A ja bio ubeđen da vi radite po ceo dan. Kad ono... Mmmmmeleskinje...
Peki, znači išao si na meleskinje, a? :)
Kontao sam da, ako zakasniš npr pet minuta, moš da vidiš pluseve i minuseve u tih pet minuta i da ih odbiješ od skora.
ox, ne brini ti za zapatu...stari sam ja lisac lololo
Dogovorismo se DCX i ja, za sjutra u 7 uveče.. U prijateljskoj atmosferi dočekujemo početak duela :)..
Мадафака имаш пвт
Sub Focus i madafaka sit tj ja počinjemo u 16:00...
za koji minut...
пеки, каснили смо мало, тек у 16.10 почело. у пвту ти пише све. срећно мадафака, нека бољи победи! (: