Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Па нема ни анцхора али ваљда ће доћи

2. Лик који игра против мене и даље није ту, а требали би да постављамо за 9 минута.

Usr'o se :)

3. Лик који игра против мене и даље није ту, а требали би да постављамо за 9 минута...

Priznaj da si ga banovao! :)

4. Ox of Night’s Watch
    Peki oće da poizbacuje favorite. Evo meni namestio emotivnu strofu, zna da sam gastos :)

Ox, ti adekvatniju strofu nisi mogao dobiti :)

5. Дебилко, јел постављате?

6. Па у један ја сам већ написао само да поставим

7. Ти. Шта је са њим?

8. Дошо је вероватно пише :)

9. Tu sam. Postavljaj debilko.

10. tu je bre i on, samo postavljajte

11. Касниш Анхоре, јел смо рекли да будете тачни?

12. Па шта сад није поставио.

13. Možda je lektoriše :P

14. Линковаћу кад се обе дефинције поставе. Крај је у 15:00, како год да окренеш, Анхор само има мање времена.

15. Па ја дошо 10 мин раније баш да би била спремна само за постављање.

16. Ali je Anchor u prednosti, jer ce njegova defka biti skoro stranicu prije debilkove. Ljudi se smore, nece ni citati drugu stranu.

17. A evo postavio sam, ne mogu, baguje mi net, neće da ostavi komentar, neće defku da napiše, ništa.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.