Баг на профилу

1. А шта ако је проблем који не може да реши нико од модератора сем Каизена?

Ne može nikog osim administratora sajta, dakle Kaizena. Mi nemamo te opcije.
    Biće rešeno u najskorije vreme.

Tol'ko.

2. Нисам знао где да напишем, ваљда може овде.
    Дакле, тиче се броја пратилаца. Великом брзином се повећава и смањује. Прекјуче ми број скочио за 10. Данас пао за два, па се опет повећао за три. Је л' баг или ме неко кара са дуплих?

3. bag i to debeli,prijaviću gazdi,da ne bi bilo nekih sabotaža i dodavanja.

4. i ja sam dobio 2 pratioca u roku od 5 min, sigurno je bag , sto bi mene neko pratio lololol

5. Kod mene se broj pratilaca nije promenio. Mislim da ovde nešto nije u redu. :češ, češ:

6. Газда, оправљај ово, много се зајебавају!

7. Lololoolo, ja imam 100 pratilaca...

8. Ja idalje samo 1 bičara i to kontam da mi je onaj banovani nalog.

9. Da podelim rekordera samo i neću više da spemujem.

http://vukajlija.com/recnik/autori/110158

10. Evo ih! Sa 79 na 101 pratilac. :) Što li ne čitaju kad već prate? Hehehehe

11. Ne znam, meni ništa ne zajebaja ni oko pratilaca. Baš u poslednjih mesec dana mi je čak i mnogo brži sajt.

12. Meni isto skočilo malo .. Možda Toše napravio još koji profil

13. Joj, Radiationworker menjaj sliku 'leba ti ..

14. Он човек ради у Винчи и зајебава се са тим радиоактивним курцима. Који је твој изговор за држање таквог аватара?

15. А сад?

Wat, sedam novih?! Je l' ti to mutiš nešto, Bačje, a? :)

16. Бачје миксер.

17. Kombinat aluminijuma ...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.