Srećan/na sam kada....
  • Korle

pa neka krene....

• Korle

Srećan sam kad otvorim neku temu na forumu iz želje da zaživi i bude posećena, a da pritom prvi post ne bude neka sprdačina
    Mešo i kill u

• Insolent Defender

Srećna sam kad pročitam definiciju poput šornaest i namnaest.

• wicked

Srećan sam kad vidim da je ova tema matora kao Biblija i da nisam jedini koji se tako oseća.

• seljak veseljak

srecan sam kada uvece(u 20h) legnem u krevet pa dodje mama da me ususka, poljubi u celo i kaze lepo spavaj andjelcicu

• Bushido

srecan sam kada uvece (u 20:05h) dodjem kolima ispred gajbe nepoznate gospodje i odvezem je u sumu na snosaj, a ona mi posle toga kaze da ima sina, kojeg je pre nego sam dosao po nju ususkala,nazvala andjelcicem i rekla mu da lepo spava.

Deca su radost sveta

• Bushido

nikoga ne vredjam, samo dajem primer...sto naravno nema nikakve veze sa pricom iznad moje, daleko bilo, pu pu pu...pa zar eternal seljaka mog velikog prijatelja...jok ja

• seljak veseljak

moja mama se zove Milan i ona je trandza i svako vece (20:05h) neko dolazi po nju autom i oni idu negde

• zajebana

Srećna sam kada u haotičnoj gomili velikih sranja vidim mali otvor koji ukazuje na to da sve to može da nestane. Ubrzo se potom unesrećim kada shvatim da vodokotlić nije u funkciji.

• Bushido

Zena koju kupim tvrdi da svom sinu svako vece pred spavanje prica price o tome kako se zapravo zove Milan. Prvo mi je bilo cudno, onda mi je objasnila:

"Kada sam rodila svoje dete, nisam znala ko mu je otac...posto je bilo previse kandidata, nisam znala ko je pravi.
    A moj sin rodio se sa zdrav, ali onda se dogodilo medicinsko cudo.
    Naime, negde oko 10 godine, otpao mu je penis..i na tom mestu stvorila se odredjena rupa, a zatim se formirala u savrsenu vaginu.
    Posto je muskarac, morala sam nekako da ga ubedim da je to normalno i rekla mu da je moja vagina zapravo muski polni organ.
    Zacudjeno dete, upitalo me je kako sam mu onda majka ako je to muski polni organ. Tada sam u nedostatku rgumenata rekla da sam transseksualac, ne bi li on svoju vaginu prihvatio i smatrao je muskim polnim organom. Ipak, dete i dan danas pita ko sam mu - mama ili tata...obzirom da tatu ni ja ne poznajem, ja sam mu i jedno i drugo."

Srecan sam svaki put kada se setim ove price koju mi je zena koju kupim u 20 : 05 h ispricala, jer sam naucio da zivet u lazi mozde da bude mnogo bezbolnije nego suociti se sa istinom.

• Домина

Se osecam kuckasto.. Usrvari.. Ja se uvek osecam kuckasto,tako da sam uvek srecna! :)

♥♥♥krastavci&tikvice♥♥♥

• e

Srećna sam kad shvatim da imam puno sreće u životu :).

• e

Hahaha...prepravljeno :). Hvala Mešja.
    Da l' sad da brišem ovaj prevod ispod :)?

• mimikica

...kad pimetim da sam,posle svega što su moji vršnjaci prevalili preko glave,uspela (za razliku od mnogih) da sačuvam zdravu pamet!

• BLZ

волим,волим,волим,волим жене,али оне мало мање воле мене..

• rockangel

Srecna sam kada vidim winstona na sajtu...:D