Prozivanje džindžera

1. Svi troluju, a njega nema, a njega nema zora svanulaaaaa.

2. Kako vas nisam strolovao, gledaj koliko ste se vi pojedini naprzili, daj bre, lepo je njih par reklo, opustite se, lepo sam se zabavio, mislim da je sad dosta, isprozivali ster dzindzere, i mene sa njima, ja sam vas trolovao, i koliko god da vi govorite da nisam uspeo, gledajte sta sam napravio od ove teme, 50 nekih ljudi je doslo da zajebava dzindzere, i svi su mislili da su neki zajebani trolovi, a niste provalili sta je cilj. Pricajte sta ocete, ja sam uradio ono sto sam hteo, i imam bar pedesetak pegica vise, za svakog clana kome sam uzeo dusu.
    I da, i dalje sam ridj :)
    Pozdrav, ne znam da li cu imati vremena do vikenda da posetim sajt, drago mi je da ste se zabavili, meni je bilo zanimljivo :)
    <3 Ridjani <3

3. Vukašine hoćeš da ti kupim farbu za kosu?

4. ти не капираш поенту троловања.

i koliko god da vi govorite da nisam uspeo

ахахахха браво за успех!

a niste provalili sta je cilj

само ми реци да ли је циљ био да ти успеш?

5. :klanja se Vukašinu Rajšiću:

6. Ја сам мислио да је Prozivanje džindžera још једна тема о мастурбирању па је нисам погледао до сад.
    Лепо је бити риђ. Јебо би те
    Да си женско и да си плав

7. Trolovanje? Paaaa i nije baš... :)
    Dao si odobrenje svakome na sajtu da te isproziva do koske i da ne dobije bananu zbog toga! I većina to oberučke prihvata!
    Stoga, ulepšao si ljudima dan.
    Kao antistres terapija.
    Nešto kao jebanje, ali u aktivnim temama. :)

8. jebes mi sve ako ja tebe razumijem, znaci istrolovao si nas da si dzindzer?? ne ide to tako care, da si normalno dijete, koje je prozivjelo normalno detinjstvo i da si dosao i rekao "ja sam dzindzer!!! najbolji sam!!!" i da su te zato isprozivali, onda bi rekli da si trol, svaka cast, ali care, ti nisi normalan klinac, ti zaista jesi dzindzer i trazio si prozivku na osnovu toga i jos si nam davao tvoje slike kako bi imali materijala, ti nisi trol, ti si samo glup.

e da, ako nas trolujes da trolujes onda je tvoje trolovanje uspjesno, ali ako si ozbiljan sto se tice tvog trolovanja onda si ga fejlovao dzindzeru!

9. ахахахах седплас ОБЈАСНИО.

10. Koliko ste se nalozili!
    Samo nastavite! :)

11. ја сам се толико наложио да идем да отресем мајмуна!!!

12. Tako je Vukašine, bori se. Svi su protiv tebe a ti sam protiv svih, protiv celog sveta. Ali ti koračaš dalje i probijaš se kroz oluju koja se urotila protiv tebe, sam jer svi su protiv tebe. Bori se sine, ne izdaj nikad, jer ti si sam i svi su protiv tebe.

13. Jebote, najlakse je reci, al ste se nalozili, koji sam trol. Ne nisi, samo si glup, sedplas ti je objasnio. To se ne zove trolovanje, ovo sto ti radis, nego budalastina.

14. Jebo ja mater svoju izgleda da je ovaj Vukašin najveća trola svih vremena!!!! Đe mi je onaj broj Ginisove knjige rekorda, da ga odah prijavim!

Jel ti stvarno misliš (jebo ti sebe) da su ljudi "pljuvali" po tebi zato što si džindžer?

I ko što reče sedoplast:

e da, ako nas trolujes da trolujes onda je tvoje trolovanje uspjesno, ali ako si ozbiljan sto se tice tvog trolovanja onda si ga fejlovao dzindzeru!

15. Jebeš mi sve ako dobijem đumbir dete, i ne bacim ga u kantu!

16. Вукашин је сам против свих. Да ли то значи да смо ми Ивани Бауери?
    http://www.biznisnovine.com/admin/image.jpg?imageId=30429&thumb=1

17. Jebeš mi sve ako dobijem đumbir dete, i ne bacim ga u kantu!

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

18. A brate, Vuja vas je sve zajebao :)

19. Vi sad mozete da se proseravate do sutra, i da me pljujete, i da mi govorite da sam idiot. Ali nikada me necete pobediti :)
    Jer Vuja vas je sve zajebao :)
    Vuja sad odlazi da pajki, mora sutra u skolu, ali vrnucu se ovih dana da vidim kako napreduje tema :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.