Prozivanje džindžera

1. Vidim tugu u tvojim očima Vukašine dok sam stojiš protiv svih, bori se riđi sokole. Kako samo setno gleda u stranu znajući da nas je istrolovao sve.

2. Ovog treba banovati u glavu, matere mi.

3. Vukašine kobejnuj se.

4. Banovati?
    Sto?
    Jer sam ridj?
    Jer sam lep?
    Jer sam savrsen?
    Jer sam vas sve izjebao?
    Banujte me, ako bas morete, junacki cu to podneti.

5. Ој џинџери моји соколови,
    не будите срца удовичка
    но будите срца јуначкога

Стари Вукашин.

6. AKO AKOOOO ODEŠ TIIII JA TEEE NEĆUUUU TRAŽITIIIIII OD VARDAAARAAAA MOJAAAA RAJAAAA DO TRIGLAVAAA NEMAAAA KRAAJAAAAA....

VOZEEE TRAMVAAAAJIIII POSLEEEDNJUUU PARTIIJUUU, NESTAAAJEEEEM, NOSIIII MEEE VETAAAAR K'OOOO ZGAŽENUUUU HAAAAARTIIIJUUU....

7. jasta

jer si neduhovit a i kreten

jok

dodatni dani jer lazes da si lep i savrsen

ti si me izjebo sam zato sto sam bio pian, trezan ti nikad ne bi dao

8. Seljak kao po običaju objašnjava :)

9. Jer sam vas sve izjebao?

Aman koga si izjebao?

10. vukasine ti nikako ne shvatas da si ovde samo sam sebe izjebo, sam sebe trolovo i sam sebe napravio budalom i svima nama jos jednom dokazao da su dzindzeri gadni ko sto gadnih...

11. aj nemojte srati da je gadan, ja sam se ono malo zezo, dao bi mu ja guzu i kad sam trezan

12. dečko pati za nekom pažnjom...

vratiću se za par dana da vidim kako mi napreduje tema...

ajmo sad svi koji smo postovali na temi da pobrišemo sve postove što smo napisali, i da ispadne kao da je trolovao sam sebe.

edit: ''trolovao''

13. Šanzamm
    Jebeš mi sve ako dobijem đumbir dete, i ne bacim ga u kantu

hahhahahahha pobjeda!!!!

14. Uzmi me za kuma ili VukasinaRajsica!

15. JA BIH DA PEVAAAAM BAR JOŠ MAAALOOOO JER JE ŽIVOOOOT SAMOOOO JEDAAAAN, I DOOO NJEGAAAA MIIII JE STALOOOO MENIIII JE VREEEDAAAAAN!!!2

16. Ako mene pitate, nema veze da li je čovek riđokos, plavokos ili normalan, naravno ako nije mentol i ima duše. Ali riđokosi nemaju duše, a plavokosi su pičke, tako da su samo normalni normalni.

17. Јеботе, ово је прешло 20 страна...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.